Molio bih moderatore da kad maknu post sa neke teme da na istoj ostave bilješku, trag gdje su ga maknuli.
Primjer: Ludjak 06.09.2009. 23:43 Premješteno na temu: XYZ
Bilješka na temi na koju ste ga maknuli nije dovoljna.
Ovo će značajno pridonijeti kvaliteti foruma i rasprava.
Molio bih moderatore da kad maknu post sa neke teme da na istoj ostave bilješku, trag gdje su ga maknuli.
Primjer: Ludjak 06.09.2009. 23:43 Premješteno na temu: XYZ
Bilješka na temi na koju ste ga maknuli nije dovoljna.
Ovo će značajno pridonijeti kvaliteti foruma i rasprava.
…slažem se i isto to molim…Hvala…
Premješteno iz teme: ADPL (AD Plastik d.d.)
Upit modovima,
molim da se ispita povezanost korisnika governora, Plavi, DIZELAS.
Postoje osnovane sumnje da je to jedan te isti korisnik koji nas, ostalu poštenu raju navlači za nos.
Naravno publika i korisnici foruma poslovni.hr bili bi izuzetno zadovoljni kad bi se rezultati objelodanili javno i transparentno.
Također u svoje ime izlazim s prijedlogom da forum postane manje anonimnog tima te da se oformi poseban dio gdje bi bili mi korisnici koji se javljamo pod pravim imenima i prezimenima. Formu i sadržaj takvog foruma ostavljam Vama da osmislite, također moj prijedlog bi bio da se taj dio foruma naplaćuje određenu svotu, tek toliko da se ne izgubi ozbiljnost, te da se uvedu kazne i nagrade za određene forumaše koje bi se isplaćivale iz "članarina" tom forumu. Jer koliko sam shvatio svi tu imamo par sto kuna godišnje dati za tako nešto pa ne vidim problem.
Zahvaljujem na razmatranju ovih prijedloga.
Upit modovima,
Postoje osnovane sumnje da je to jedan te isti korisnik koji nas, ostalu poštenu raju navlači za nos.
Naravno publika i korisnici foruma poslovni.hr bili bi izuzetno zadovoljni kad bi se rezultati objelodanili javno i transparentno.
odlično Laliću, vrlo dobar prijedlog. Evo ovako ćemo. Pozvat ću Dizela i nas dvojca dolazimo bilo gdje, gdje ti odrediš. Dolazimo osobno. popit ćemo piće svi skupa. Pozvani su i moderatori. Kolega Plavi nek vidi da li stiže, pa nek dođe i on. To je jedini način da saznamo da li smo Ja, Dizel i Plavi jedna te ista osoba. Jel može? Evo, odredi mjesto i vrijeme, samo da je iza 18:30 jer imam obaveza do tada.
nadam se da ćemo se onda konačno i upoznati jer kako saznajem već si par puta eskivirao poziv.
Upit modovima,
odlično Laliću, vrlo dobar prijedlog. Evo ovako ćemo. Pozvat ću Dizela i nas dvojca dolazimo bilo gdje, gdje ti odrediš. Dolazimo osobno. popit ćemo piće svi skupa. Pozvani su i moderatori. Kolega Plavi nek vidi da li stiže, pa nek dođe i on. To je jedini način da saznamo da li smo Ja, Dizel i Plavi jedna te ista osoba. Jel može? Evo, odredi mjesto i vrijeme, samo da je iza 18:30 jer imam obaveza do tada.
nadam se da ćemo se onda konačno i upoznati jer kako saznajem već si par puta eskivirao poziv.
[/quote]
Može, ja ću doći, ali samo ako dođe i MatLalic2 osobno.
Volio bih ga upoznati ( ako ga već ne poznajem ).
[rolleyes]
Može, ja ću doći, ali samo ako dođe i MatLalic2 osobno.
Volio bih ga upoznati ( ako ga već ne poznajem ).
[rolleyes]
Možda, imam mnogo imena iz prošlosti, ali o tome i Vi nešto znate [cool] [sealed] [thumbsup]
E ovak decki…
upravo sam podnio zahtjev za kupnju cd-a na kojem je popis dionicara jnafa..
kupit cu cd sa jucerasnjim i danasnjim stanjem…
Mat lalic je napisao daje prodao 8 jnafa…
vidjet cemo kome nedostaje 8 jnafa pa ce i identitet našeg mat lalica uskoro biti poznat
E ovak decki…
vidjet cemo kome nedostaje 8 jnafa pa ce i identitet našeg mat lalica uskoro biti poznat
Krivo. Napisao je da je dokupio 8 komada po 2585. A i taj CD ti je bacanje love jer primjerice mene nemres vidjeti da uopce imam ijedan JNAF. A imam ih preko nekoliko [wink]
E ovak decki…
Krivo. Napisao je da je dokupio 8 komada po 2585. A i taj CD ti je bacanje love jer primjerice mene nemres vidjeti da uopce imam ijedan JNAF. A imam ih preko nekoliko [wink]
[/quote]
nema veze, ak je pod skrbnickim, suzit ce se broj ljudi koji nisu, a ak nije doci ce istina na vidjelo..
Puno stvari ce uglavnom bit jasnije
[wink]
Nigdje zapravo. Dajte se držite teme ovdje molim vas, a također smo raspravljali o našoj ograničenoj mogućnosti poznavanja identiteta korisnika već puno puta (zapravo nemogućnosti da znamo tko je tko). Molim Vas zato da ne iznosite nešto što je nedokazivo. Uz to ne želimo da svađe na osobnoj razini budu glavna tema ovog foruma.
Hvala na razumijevanju