Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

poštovani moderatori,
predlažem da umjesto ocjene poruka u postotcima uvedete popularnu "pohvali – pokudi" opciju, kao što je slučaj na dosta raznih portala.
brža je, jednostavnija, odaziv bi bio veći a i ocjena realnija.

No respect

poštovani moderatori,
predlažem da umjesto ocjene poruka u postotcima uvedete popularnu "pohvali – pokudi" opciju, kao što je slučaj na dosta raznih portala.
brža je, jednostavnija, odaziv bi bio veći a i ocjena realnija.

Mos misliti kak bi bilo realno. I dalje bi se keljilo "pokudi" ko sada kolcine. Po meni je to ocjenjivanje potpuno bezveze i besmisleno

Gojko

Može..može se naučiti kako zajebati mudrijega od sebe… [thumbsup]

ako si ga zaje.. onda nije mudriji
[/quote]
bio je, dok ga nisi zajebo

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Alo, moderatori, malo šale u crne dane nikome ne škodi, ili je post prebačen sa atpl negdje drugdje ?
Odgovor molim !

Alo, moderatori, malo šale u crne dane nikome ne škodi, ili je post prebačen sa atpl negdje drugdje ?
Odgovor molim !

Brisan. Imate temu Poslovni dnevnik – Disc Jockey ili za šalu Najduhovitiji …

Suricata suricatta

Odgovor molim !

Brisan. Imate temu Poslovni dnevnik – Disc Jockey ili za šalu Najduhovitiji …
[/quote]
Vjeko hvala ti najljepsa
ti stvarno imas čelične zivce sta prozivljavas sa nama
pofuk

Evo vam obojici stotke, po onoj, ko tebe batinom ti njega ….. stotkom!

Evo vam obojici stotke, po onoj, ko tebe batinom ti njega ….. stotkom!

hvala Vam najljepsa
skoro sam Vam kulju zakeljio pa da vidite sta znaci batinom u prvom smislu te rijeci ali mi vjera ne dozvoljava pa Vam evo stotka jer Vas smatram za nadnarav no nadarenog forumasa
pofuk
p.s. molim Vas samo nastavite sa pisanjem i dalje cu pomno pratiti Vas rad kao i uostalom do sad
imate velike sanse uci u reprezentaciju ovoga foruma

…najljepše molim…hoće li nam već napokon ti prijatelji …neprijatelji proradit… [rolleyes]
ili tražite neku drugu opciju…

…najljepše molim…hoće li nam već napokon ti prijatelji …neprijatelji proradit… [rolleyes]
ili tražite neku drugu opciju…

tu sam…..reci svome najdrazem unuku jedina bakicaaao moja
pofuk

…vidim…vidim…prijatelji…i oni bliži i oni dalji…rade..rade… [smiley]

e Veks pa kaj je ovo??????
sorrry kaj te gnjavim…..znam da je nedjelja ….ali sam dobio iz pouzdanih izvora informaciju da sam opet moderiran i pazi sad gde to…….nes verovati……..na stranici bez cenzure…opcenito
pa ni vrag da ste zaposlili nekog novog mladog i nadobudnog moderatora pa je poceo odma izigravati gedžu i naso da trenira miške na meni??????????
molim te da urgentno reagiraš kako samo ti to znas jer nemogu konstruktivno ucestvovati u raspravi
unaprijed hvala
pofuk

New Report

Close