@beelbrox
PD_Web vam je naveo glavne stvari koje tražimo dok odlučujemo nekog skinuti s moderiranja. Evo ja vam mogu reći da ću sljedećih tjedan dana pratiti vaše postove i sukladno donijeti odluku.
Pozdrav!
Vjeko, hvala što ste me odmoderirali.
p.s. Primjetio sam da Ivana7, …imaju izuzetno kvalitetne postove na ovom forumu. Puno sam iz njih naučio.
[/quote]
Iz ivaninih7 postova vjerujem da si brutalno naucio. Za svoje dobro.
Daj odmoderirajte vidru. Kojekakve likove sa bezveznim postovima ste vec odmoderirali a njega ne.
i ja se pridružujem tom zahtjevu, tim više što se radi o provjerenom forumašu nelijepog stasa ali značajnih intelektualnih sposobnosti [thumbsup]
Premješteno iz teme: Brodari i usporedba brodara
moram se osvrnuti na način prebacivanja postova iz teme u temu … mislim da moderatori tu griješe često..ako pišem na temi komentari trgovanja i spominjem kako mislim da je red da počnu rasti brodari TO JE KOMENTAR TRGOVANJA dragi moji moderatori a ne neka isključivo brodarska tema…kada tamo budem pisao o poslovanju brodarskih kompanija slobodno me prebacite ali ovako mislim da činite pogrešku namjerno ili ne neznam…masa postova se pomakne dok neku pišu kako žele i nikom ništa…
Premješteno iz teme: Brodari i usporedba brodara
Kad se već hvatate za tehnikalije, nemamo temu za vaše ili nečije drugo mišljenje. Usto, da vas je netko priupitao zašto tako mislite, vjerojatno biste naveli nekoliko argumenata koji opet ne bi imali nikakve veze s komentarima trgovanja. Ili griješim?
Iz ivaninih7 postova vjerujem da si brutalno naucio. Za svoje dobro.
Daj malo pojasni, molim te.
[/quote]
Ne dijelim ucenja i lekcijen badave nikome osim dragim prijateljima
[/quote]
Opet ne razumijem. Misliš li da se iz njenih postova može nešto naučiti ili ne?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Može..može se naučiti kako zajebati mudrijega od sebe… [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Naravno da se moze nauciti. Samo postavlja se pitanje sto? E do toga sam dodji.
Gojko
Može..može se naučiti kako zajebati mudrijega od sebe… [thumbsup]
[/quote]
ako si ga zaje.. onda nije mudriji