KASNO VECERNJE PITANJE
ej Veks sorry kaj te gnjavim u ovo doba ali nemrem spavati
daj mi molim te reci zakaj sam ja moderiran
unaprijed hvala
pofuk
@beelbrox
PD_Web vam je naveo glavne stvari koje tražimo dok odlučujemo nekog skinuti s moderiranja. Evo ja vam mogu reći da ću sljedećih tjedan dana pratiti vaše postove i sukladno donijeti odluku.
Pozdrav!
Hvala na odgovorima.
drgi Vejko
pofuk ovdje
sorry kaj gnjavim samo sam ti se htio zahvaliti sto me cesce i brze pustas sa lanca tako da sam dobio obavijest da mi se postovi objavljuju
hvala ti
tvoj pofuk
Mislim da me treba odmoderirat,pa imao sam vise nickova nego Kina stanovnika .Kad netko vidi koliko posjeta imate,ima da plati duplo za reklamu.
Hvala
P.S
Dioki,Dioki,Dioki [wink]
Mislim da me treba odmoderirat,pa imao sam vise nickova nego Kina stanovnika .Kad netko vidi koliko posjeta imate,ima da plati duplo za reklamu.
Hvala
P.S
Dioki,Dioki,Dioki [wink]
Koji si ti manijak majko mila [lol] [thumbsup]
Hvala
P.S
Dioki,Dioki,Dioki [wink]
Nažalost iako imate više nickova, analitika koja mjeri posjetu vas ne mjeri kao više posjetitelja.
Sta bi moderatorima,prije bi me iskljucili za bila sta a sad nista,alo iskljucuj.
Zanimljivo da se sam forumaš čudi ,kako i ne bi koji je sve rječnik koristio i taj isti je i dalje vidljiv…možda primjer drugima kako se treba ponašati na forumu
Hvala
Kak ti se samo da….
@beelbrox
PD_Web vam je naveo glavne stvari koje tražimo dok odlučujemo nekog skinuti s moderiranja. Evo ja vam mogu reći da ću sljedećih tjedan dana pratiti vaše postove i sukladno donijeti odluku.
Pozdrav!
Vjeko, hvala što ste me odmoderirali.
p.s. Primjetio sam da Ivana7, Dlzelas, Governor, Conan OBri i još par ljudi imaju izuzetno kvalitetne postove na ovom forumu. Puno sam iz njih naučio.