Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

Hm, je. Sad pamti.

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

VECERNJE PITANJE
e Veks bok pofuk ovde
cuj da te pitam
vidil sam da se pojavil neki novi forumas imena dr.OETKER
ja ga morti nebi ni primetil ali jako volim slatko pa sam poceo i citati njegove postove
daj mi reci zakaj je taj doktor moderiran?
upozno sam u zivotu dosta doktora ali mi se cin da je ovaj jedini ne korumpiran pa molim objasnjenje
unaprijed hvala
pofuk
p.s. da i nisam te pito kak si

VECERNJE PITANJE
e Veks bok pofuk ovde
cuj da te pitam
ja ga morti nebi ni primetil ali jako volim slatko pa sam poceo i citati njegove postove
upozno sam u zivotu dosta doktora ali mi se cin da je ovaj jedini ne korumpiran pa molim objasnjenje
unaprijed hvala
pofuk

Pa odgovor je da je ne volim slatko i stoga…

Inače sve ok

Suricata suricatta

VECERNJE PITANJE
e Veks bok pofuk ovde
cuj da te pitam
unaprijed hvala
pofuk

Pa odgovor je da je ne volim slatko i stoga…

Inače sve ok
[/quote]
opet ja
cuj procital sam tvoj odgovor i naso sam nesto jako interesantno u njemu
daj mi molim te objasni kak se podebljaju slova jer bi i ja koji puta htio podebljati slova da naglasim sta me muci jer vidim da me ne shvacas
unaprijed hvala
pofuk

e Veks opet ja pofuk
cuj sorry kaj te gnjavim u doba sijeste ali te moram nekaj hitno pitati
gle,javili su mi se neki meni dragi ljudi sa drugih foruma i iz drugih zemalja pa su dosli na ideju da organiziraju svjetsko prvenstvo forumaša
da li bi ja moga biti izbornik nase reprezentacije kako bi se dobro plasirali i u pravome svijetlu pokazali svijetu
unaprijed hvala
pofuk

Pitanje za moderatore.

Koja je procedure da se netko odmoderira. Naime, pročitao sam pravila foruma, ali čini mi se (možda nisam pažljivo čitao) da tamo nije precizno navedena procedura i kriterij.

beeblbrox, 04.09.2009. u 17:42
Moderiranje – Kad se procjenjuje da li se treba neki korisnik skinuti s moderiranja,…

Koji je trigger za odmoderiranje. Tko procjenjuje i kad. Kako se uopće pokreće postupak procjene. Treba li poslati nekakvu molbu. Npr., teoretski netko može biti tri godine na forumu, imati hrpu postova i biti i dalje moderiran, naprosto iz razloga što se nitko nikad nije sjetio da ‘procjenjuje da li se treba neki korisnik skinuti s moderiranja’.

u obzir se uzimaju ocjene njegovih postova od strane moderatora, nikako ne zajednice.

To će ići malo teže, jer moderatori jako rijetko nekoga ocjenjuju, dakle opet teoretski može proći par godina da čovjek bude neprimjećen.

Datum pristupanja, broj postova ne igraju nikakvu ulogu.

Nekako imam dojam da ipak igraju. Svi korisnici foruma koji imaju stariji datum učlanjenja su odmoderirani.

Također, smatra li neki korisnik da neki drugi korisnik zaslužuje da ga se odmoderira

Je li ovo jedini trigger da se pokrene postupak procjene. A šta ako nitko godinama ne lobira za vas.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Nekako imam dojam da ipak igraju. Svi korisnici foruma koji imaju stariji datum učlanjenja su odmoderirani.
cujte Vjeke nema pa je zamolio da ga ja zamjenim
citiro sam samo jedan dio Vaseg nadasve kvalitetnog posta i tu ste fulali
vidite koliko sam ja dugo član a još sam moderiran
prijatna vece i laka noć
pofuk

PD_Web, 05.09.2009. u 00:10

Ovo zapravo nema i ima veze. Naime forum je u početku funkcionirao bez moderiranja (bolje rečeno i nije funkcionirao). Kod uvođenja moderiranje odlučili smo da se po defaultu ne primjenjuje na sve koji su registrirani do tada, već samo na novoregestrirane članove. Naravno, neki korisnici su naknadno stavljeni na moderiranje.
Za micanje s moderiranja njabitnije je da korisnik ima dobre namjere, da ne vrijeđa druge, da ne zatrpava forum besmislenim porukama i da ne piše neistinite podatke. Nakon toga je još bitno i da što bolje argumentira poruke. Ako vidimo da netko posta poruke iznimne kvalitete koji izuzetno doprinose zajednici normalno da ćemo ga izuzetno brzo maknuti sa moderiranja. Puno ovisi naravno o ljudskoj procijeni.

Više objašnjenja bih svakako prepustio Vjeki kao ipak prvom čovjeku foruma.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

pofuk, 05.09.2009. u 00:50

Ovo zapravo nema i ima veze. Naime forum je u početku funkcionirao bez moderiranja (bolje rečeno i nije funkcionirao). Kod uvođenja moderiranje odlučili smo da se po defaultu ne primjenjuje na sve koji su registrirani do tada, već samo na novoregestrirane članove. Naravno, neki korisnici su naknadno stavljeni na moderiranje.
Za micanje s moderiranja njabitnije je da korisnik ima dobre namjere, da ne vrijeđa druge, da ne zatrpava forum besmislenim porukama i da ne piše neistinite podatke. Nakon toga je još bitno i da što bolje argumentira poruke. Ako vidimo da netko posta poruke iznimne kvalitete koji izuzetno doprinose zajednici normalno da ćemo ga izuzetno brzo maknuti sa moderiranja. Puno ovisi naravno o ljudskoj procijeni.

Više objašnjenja bih svakako prepustio Vjeki kao ipak prvom čovjeku naše online zajednice.

[/quote]
hvala Vam od srca sta ste mi pomogli dok mjenjam Vjeku
pofuk

@pofuk

Svjetsko prvenstvo u čemu? Odbojka na pijesku, stolni tenis, poker, boćanje, curling, kontempliranju, kamena s ramena, brzom jedenju hot dogova? Što se tiče izborništva, moramo prvo vidjeti o kojem se sportu radi.

@beelbrox

PD_Web vam je naveo glavne stvari koje tražimo dok odlučujemo nekog skinuti s moderiranja. Evo ja vam mogu reći da ću sljedećih tjedan dana pratiti vaše postove i sukladno donijeti odluku.

Pozdrav!

P.S. Nemamo ništa protiv ako vas preporuči neki stariji korisnik, no i tad svejedno malo pomnije, prije i nakon odmoderiravanja, pratimo vaša pisanja

Suricata suricatta

@pofuk

Svjetsko prvenstvo u čemu? Odbojka na pijesku, stolni tenis, poker, boćanje, curling, kontempliranju, kamena s ramena, brzom jedenju hot dogova? Što se tiče izborništva, moramo prvo vidjeti o kojem se sportu radi.

@beelbrox

PD_Web vam je naveo glavne stvari koje tražimo dok odlučujemo nekog skinuti s moderiranja. Evo ja vam mogu reći da ću sljedećih tjedan dana pratiti vaše postove i sukladno donijeti odluku.

Pozdrav!

P.S. Nemamo ništa protiv ako vas preporuči neki stariji korisnik, no i tad svejedno malo pomnije, prije i nakon odmoderiravanja, pratimo vaša pisanja

…ja sam……..
pa gle …..oni organiziraju svjetksko prvenstvo forumasa
to znaci da bi trebali mi poslati nasu reprezentaciju sastavljenu od nadasve visoko kvalitetnih i diferencirano homogeniziranoheterogenih i kompatibilnih forumasa koji bi i krvi jedan drugome dali igrajuci pod svetom zastavom poslovnog dnevnika na ponos nase kako domovinske tako i svezemaljske nacije
ja sam dosao na ideju da ja budem izbornik nase forum reprecentacije jer mislim da bi nasa reprezentacije sastavljena od zivucih legendi ovoga foruma i pokojeg ugasenog forumasa polucila izuzetne rezultate ne samo kroz kvalifikacije nego i kroz mein ivent
mislim da cak imam i veze da bi mogo malo pogurati da smo direktno na mein iventu
pofuk
p.s.za sad toliko jer je poceo neki vestern a cuo sam da je stari volio ganjati komade i jos vise uzivao u vesternima pa sam ih i ja poceo gledati
prijatna vece
p.p.s.ti bi moga ucestvovati ko moderator na svjetskom prvenstvu forumasa…..naravno ako mene poguras da budem izbornik

….opet ja…..
cuj Veks daj mi molim te odgovori na molbu da budem izbornik
unaprijed hvala
pofuk
p.s. barem u roku od par dana mi odgovori jer sam cuo da si dosta zaposlen jer radis i na nekom drugom portalu pa sorry kaj te gnjavim u vezi moje molbe za izbornicku funkciju ali mi je to jako bitno
unaprijed hvala

New Report

Close