pofuk ovdje
moderatori ne iskljucuju zato sto su mene zaduzili da provodim kako socijalizaciju novih clanova foruma tako i resocijalizaciju starih članova foruma
buduci da sam pijan i mamuran jos od ponedjeljka tek sam sada vidio sta se desava zato ajmo dečki
ruku ruci nismo turci
mir,mir,mir
nitko nije kriv
pofuk
Dajte napravite ovakav [bye] smajli samo sa osmjehom i sretnim okicama….
pa covjece gledam tvoj smajl i frajer ima okice ko da je na heroinu
posalji neki veseliji smajl molim te
i ovak sam dovoljno tuzan
pofuk
pofuk
?!ucipot mot an itasip opel ej kak en jak ,e
.crevkir an i šab eČ
.šećo jak itasip šerom amijn i itsihozam us irotaredom ,ičanZ
.enariredom usin erotaredom az ekuroP
PITANJE
e Veks da te pitam
ja jos nikakav honorar nisam dobio za svoje bljazgarenje na forumu a cuo sam se sa nekim forumasima koji su zahvaljujuci honorarima za pisanje na forumu otisli na more
molim pojasnjenje
unaprijed hvala
pofuk
PITANJE
e Veks da te pitam
ja jos nikakav honorar nisam dobio za svoje bljazgarenje na forumu a cuo sam se sa nekim forumasima koji su zahvaljujuci honorarima za pisanje na forumu otisli na more
molim pojasnjenje
unaprijed hvala
pofuk
Nije istina, to je pravilo baljezganja i naknadnog dobivanja honorara važeće samo za moderatore
[smiley]
imam nekoliko prijedloga:
– ukinuti moderiranje
– ukinuti ocjenjivanje
– uvesti besplatnu internet pretplatu na PD za recimo portfelj mjeseca/kvartala/polugodišta/godine za one koji su prijavili portfelj za 2009 godinu
vrijeme je da se malo isprsite
PITANJE
e Veks da te pitam
molim pojasnjenje
unaprijed hvala
pofuk
Nije istina, to je pravilo baljezganja i naknadnog dobivanja honorara važeće samo za moderatore
[smiley]
[/quote]
dobro………..pa daj se onda molim te primi posla ako ne zbog ičega drugog onda zbog tvog prijatelja pofuka kad te vec placaju
oprosti sto sam ovako da ne kazem drzak ali mi se desilo to da mi je jedna mačka na forumu rekla da nemam sanse kod nje zato sto sam nerazgovjetan…………nije mi bilo jasno od kud joj to a onda mi je ta divna osoba objasnila da me nis ne shvaca jer da sam jos moderiran a ja to uopce nisam primjetio jer sam mislio da smo taj problem ovoga foruma Vi i ja odavno rijesili
unaprijed hvala
pofuk
Šjor moderator
Ka bi mi moga maknit ovu cuclu iz avatara bija bi presritan. Poslaću ti dvi tri boce domaćeg Babića. [pray]
Šjor moderator
Ka bi mi moga maknit ovu cuclu iz avatara bija bi presritan. Poslaću ti dvi tri boce domaćeg Babića. [pray]
Koji će ti vrag onda moderator?! Javi se meni… Nego, kolko su ti te boce?!
[wink]
Primjetil sam da mi u Mozzili više ne pamti login parametre pa iste od jučer (petak 29.8.) svaki put moram upisivati.
E sad, dal je mozila postala senilna ili je nekaj promenjeno na server strani ili … bum probal pobrisati kuke (ne v nosu) pa da vidimo….
[wink]