Znači na ovom forumu ima odbor za provociranje [sad]
Gromobrane.. za zajebanciju,ne provociranje.
Gromobrane.. za zajebanciju,ne provociranje.
[/quote]
a dobro možemo se i zajebavat kad hoćeš,moram se uklopit u ekipu novi sam što se za tebe ne bi reklo…
evo čitam šta ti piše u potpisu,za tebe nema recesije ljepo si poredao svoj hranidbeni lanac [lol] [lol]
[lol]
Dobar tek [bye]
Koji glupan je ubio zemljaka tuturuta,koji nikom nije napakostio.
Taj koji ga je ugasio nek popusi kurac,pa nek iskljuci i ovaj.
Igrate se Bogova,smradovi ljudski.
Hranidbeni lanac je ok..jedem ,pijem i onda se poserem da ti imas sta jest.
Gromobrane nauci citat sa razumijevanjem,te stavi Hrvatsku zastavu.
Patriota bi trebao znat koji nas stijeg predstavlja u svijetu,retarduse.
e Veks sorry kaj gnjavim pofuk ovde
gle buduci da sam si uzeo godisnji odlucio sam uzivati u njemu i iskoristiti ga na najbolji moguci nacin pa sam se malo raspiso po forumu uzduz i poprijeko
javljaju mi ljudi da sam moderiran pa sam htio vidjeti da li si na godisnjem ili da li si uopce ziv
unaprijed hvala
pofuk
De si RokajBeli
Znam da ti smeta sve vezano za Hrvatsku….
Vidim ja da si ti učenik od karadžića,samo ti si korak naprijed otišao..
Karadžić na snimci pio urin kao lijek protiv impotencije
http://www.vecernji.hr/vijesti/karadzic-snimci-pio-urin-kao-lijek-protiv-impotencije-clanak-7614
Dobar tek [bye]
cuj Vkes opet ja
sad me zvala jedna macka i pitala da li moze samnom provesti godisnji
buduci da ja svoj godisnji provodim sa prijateljima na forumu štel sam te pitati kaj mogu nju ovde pozvati ak nemas kaj protiv
unaprijed hvala
pofuk
Poštovani moderatori…ispravno je što ste isključili drugi nick od rokajbeloga…nažalost ima ih on bezbroj jer njemu je cilj da se lječi na forumašima,provocira i izaziva..
Moj drugi post od pristupa forumu bio je upućen vama i vidite dokle je došlo…
ipak mi ga je žao jer za njegovu bolest nema ljeka
Poštovani moderatori…ispravno je što ste isključili drugi nick od rokajbeloga…nažalost ima ih on bezbroj jer njemu je cilj da se lječi na forumašima,provocira i izaziva..
pa oprostite ali koliko sam ja primjetio cijenjenom forumasu rokaj bili je znatno bolje od kad ste se Vi pojavili
pofuk
pa oprostite ali koliko sam ja primjetio cijenjenom forumasu rokaj bili je znatno bolje od kad ste se Vi pojavili
pofuk
[/quote]
ahhahahaha,CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE