Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

@jedan_proš

Hvala. Dajte za prvu ruku pokušajte nadograditi pretraživač koji koristite jer bilo je dosta dogradnji sustava u zadnje vrijeme pa da to možda ne zeza. Ako ne upali, javite te nam koji pretraživač koristite i koju inačicu

@Vergilije

Iskreno, ne znam. Izgleda da je zapela u nekom limbu

Suricata suricatta

Pretplatim se ja jucer na temu i opla krenu emailovi iako sam u svojim postavkama stavio da mi se ne salju nikakvi emailovi. WTF?

Poštovani Alien,

U postavkama možete staviti samo "Da li želite primati obavijest na e-mail da Vam je pristigla privatna poruka?" i ovo nije vezanao za pretplatu na teme.

Kod svake pretplate na teme određujete da li želite da vam se šalje naemail ili ne kada kliknete na pregled pretplaćenih tema – http://www.poslovni.hr/Forum/SubscribedThreads.aspx

Ako se slučajno pretplatite na ključne riječi po defaultu će vam stizati obavijesti na email – o tome više ovdje http://www.poslovni.hr/Blog/BlogPostView.aspx?BlogPostId=159

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Poštovani Alien,

U postavkama možete staviti samo "Da li želite primati obavijest na e-mail da Vam je pristigla privatna poruka?" i ovo nije vezanao za pretplatu na teme.

Kod svake pretplate na teme određujete da li želite da vam se šalje naemail ili ne kada kliknete na pregled pretplaćenih tema – http://www.poslovni.hr/Forum/SubscribedThreads.aspx

Ako se slučajno pretplatite na ključne riječi po defaultu će vam stizati obavijesti na email – o tome više ovdje http://www.poslovni.hr/Blog/BlogPostView.aspx?BlogPostId=159

Aaaa nisam to ni skuzil. Fala

Nema frke. Slobdno me nagradite 100icom za dobar odgovor [wink]

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Evo jesmo [wink]

Suricata suricatta

Dragi moderatore ja sam Šangajac i sad sam privremeno primoran uzeti ovaj novi profil ali radije bih stari.resetirana mi je lozinka i obavijest sam dobio da je poslana na mail ali od toga nista.nakon 145og puta odlucih se na ovaj ocajnicki korak u nadi da mi mozes pomoci. Ako te zanima nesto iz potvrde mog identiteta slobodno me kontaktiraj u inbox.akon sto se ovaj problem rijesi rado cu skinuti ovaj profil,uz onaj sam ajmo reci sentimentalno vezan.
unaprijed hvala

kupi sto nije na prodaju

Bolje za taj nego biti sentimentalno vezan uz scrotum [smiley]

Mala šala. Poslao sam vam PM pa pokušajte sad se logirati sa Šangajcem

Suricata suricatta

Nema frke. Slobdno me nagradite 100icom za dobar odgovor [wink]

Ja vam dao 1,ne mogu vise,ne da mi razum.

Ne srami se,reci istinu.

iz dana u dan mi brisete poruke i to posebno one koje su upucene ocigledno zasticenim clanovima foruma.stjece se dojam da se nekolicina korisnika ovdje pusta da pise ono sto vama odgovara,a drugima se brisu postovi.Ocigledno je da zelite stvoriti javno misljenje na forumu koji vama odgovara i to brisuci postove onih koji se u tome ne slazu.zato zbogom [bye] i pozdrav svim dobrim forumasima

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu

iz dana u dan mi brisete poruke i to posebno one koje su upucene ocigledno zasticenim clanovima foruma.stjece se dojam da se nekolicina korisnika ovdje pusta da pise ono sto vama odgovara,a drugima se brisu postovi.Ocigledno je da zelite stvoriti javno misljenje na forumu koji vama odgovara i to brisuci postove onih koji se u tome ne slazu.zato zbogom [bye] i pozdrav svim dobrim forumasima

To se davno vidjelo,kad je jedan godpodin pisao nick Ivek 1234,valjda mislili neki bezveznjak.
Vjerujem da bi se mnogi zmrzli kad bi znali tko je kolega te koliko ima znanja.

Ne srami se,reci istinu.

To se davno vidjelo,kad je jedan godpodin pisao nick Ivek 1234,valjda mislili neki bezveznjak.
Vjerujem da bi se mnogi zmrzli kad bi znali tko je kolega te koliko ima znanja.

Respektiram znanje dotičnog gospodina no shvačanje da mu se treba klanjati zbog njegova položaja i vrednovat ga zbog toga više kao čovjeka me u najmanju ruku čudi.

New Report

Close