Slab si Giga,ja i pofuk imamo i specijano vozilo za to,mi smo to razradili u detalje.
Ah, jos i to, nisam toliko daleko otisao.
Ja ulazem u dionice, a vi?
Ah, jos i to, nisam toliko daleko otisao.
Ja ulazem u dionice, a vi?
Mi u Ukrainke,zato smo najvise i uzeli vozilo.
Ne mogu cure bez vozila,da nam znojne stignu na odrediste.Nije dobro za posao.
Vjeko u trenucima dok odgovara forumašima na pitanja
[img]http://www.zwatla.com/emo/2007/gros-emoticones-002/617.gif[/img]
Netko tko se spajao na poslovni preko mobitela je tražio drugačiji login ekran (bez modal prozora).
Dakle, evo linka za posebnu stranicu za login na Poslovni:
http://www.poslovni.hr/LogIn.aspx
Možda puši zeleno?
Na ovaj post na temi Što smo danas tržili sam stavio ovaj smiley: [lol]
Moj post je obrisan, a identičan takav od kolege Plavog nije. Može li objašnjenje zašto je tako učinjeno? Zahvaljujem unaprijed.
Lijeo lijepo , samo mi slaba neka tu računica.. Masa para da bi podigli na 8 TWh sa sadašnji 6,5. Pa koliko onda vrijedi ta EPBih?
Ajd molim Vas premjestite ovaj post kod članka o elektroprivredi BiH, pošto ja ne mogu komentirati niti jedan članak.
Na ovaj post na temi Što smo danas tržili sam stavio ovaj smiley: [lol]
Moj post je obrisan, a identičan takav od kolege Plavog nije. Može li objašnjenje zašto je tako učinjeno? Zahvaljujem unaprijed.
[/quote]
kolega ,ovo je ozbiljan poslovni forum na kojem se od novih korisnika očekuje ozbiljnost a cerekat se možete početi kad steknete status iskusnog burzovnog lisca.
Sada će se kontrolirati i kako se tko osjeća? Bilo je dosta kvalitetnijih foruma od ovog, pa su nestjali. Jer su rezanci napuštali juhu!
Sada će se kontrolirati i kako se tko osjeća? Bilo je dosta kvalitetnijih foruma od ovog, pa su nestjali. Jer su rezanci napuštali juhu!
gospon proš,ako ste pucali na moj komentar njega ne trebate shvačati ozbiljno jer ja nisam zaposlenik poslovnog,locotus je mene razmel mi smo iz istog sela pa se kužimo [lol]
Ja znam tko je zatvorio "žicu" 🙂 A i sa početka godine ste prodavali patke kako raste prodaja, nema krize, što Vam sada bi? 🙂 Dioničari su skliznuli na 1/3 imovine, red je na sve ostale. Ako mi ne upumpamo keša..
Ajd smjestite ovaj komentar tamo pod one što kukaju o padu prodaje auta. Hvala