ako ja kazem da je vlasnik zadarske ribarnice reno sinovcic…da li to znaci da ce lalovac ista napraviti? nece…kao sto nije nitko do sada.
stoga mali kus i glumimo svi da zelimo da se uvede red … barem preko ledja malih i obespravljenih!
Kako može zaraditi 200 000kn ako ljudi kupuju po 1 trešnju? Izjave ne drže vodu…
po meni do 1milje kn netreba s enista placati jer vecina uspjesnih prvi miljon ukradu a druga 2 im drzava pokloni tako da dok ne dode do milje kn netreba se nista placati,ima prostora u trg centrima pa neka tamo rade reda ,
Ljudi kod nas jos uvijek nisu shvatili, da trznica ili neka lokalna pizzeria nije indikator uspjesnosti jedne turisticke sezone.
Recimo, supruga i ja smo bili u Aurori/Losinj, polupansion oko 90,00 € po osobi i jos smo svaki dan potrosili oko 200 kuna. Kad bi uvecer ponekad izisli u grad, nakon izvrse hotelske vecere, onda je to obicno bila krigla piva ili butelja vina. Znaci, za losinjske ugostitelje, mi smo losi potrosaci i slabi gosti. Problem naseg turizma je nesto drugo. Privatni smjestaj i mali pensioni, ne zele se udruziti napraviti svoju internetsku stanici, poraditi na marketingu ici na lokalne turisticke sajmove, kontaktirati tour-operatore, kojima je taj nacin turizma “core-business”…oni samo cekaju da netko drugi to odradi za njih a oni ce naravno onda, kad dobiju goste, gledati kako utajiti porez, gdje moguce, pa makar i na kurtaxi. Vermena kartona “Zimmer frei” su vec odavno prosla. Oni koji to nisu shvatili broje svoje posljedne dane.
ne ide to nikada sve šverceru,zato i jeste tako