Koje je ovo bacanje love za nista. Kad ih ovaj poskok ubode moci ce im napuvat jaja kao i svaki put do sada. Ovo je kao i Ostojicev tim za hladne slucajeve. Jos ni jedan nisu rjesili. Sluicajevi se smrzli od kad je ovaj odjel osnovan.
Ako je ovo normalno!
Oni prije nisu niti to radili, ali zaj..avat narod sa velikom čistkom među lopovima za iznos od 120 miliona kuna? I još misliti da je to politički mudro u predizborno vrijeme?
Pa to je jedan osrednji sam maznuo.
Samo iz Najveće banke u državnom vlasnoštvu, samo ono što je službeno, isparilo je cca 1,8 MILIJARDI kuna.
gledao sam sinoć tu emisiju i zapela mi je jedna apsurdna izjava Igora Rađenovića koja iz njegove ohole učmareničke pozicije vjerojatno to i nije…
naime, u 30.toj minuti, na pitanje voditelja: smatrate li da imamo šumu zakona u kojoj ne možete ne ogriješiti se o neki zakon?
Igor Rađenović odgovara:
“smatram da je Hrvatska prenormirana zemlja ali ćesto nemamo poštivanje tih zakona[emo_vrtimise] i zato je jako lijepo da poštujemo zakone i da država diže svoju efikasnost kroz samostalni sektor(fin.uskok)… poštivanje zakona, plaćanje poreza sprječavanje porezne ervazije, ja ne vidim gdje je tu problem i gdje je tu manipulacija…[emo_vrtimise] ”
dakle, svjesni su da se ne mogu ispoštivati svi ti apsurdni zakoni ali neosocijalističku birokraciju proračinskih ovisnika to ne zanima,…nije bitno kako niti od kuda, samo plati inaće ćeš uvidjeti kako gazi “efikasna država”
jedina i prava istina je da ste vašom “efikasnaom državaom”, tj poreznom represijiom izazvali poreznu arvaziju ili boljerečeno genocid privatnih poreznih obveznika, u kojoj ste manjak uslijed porezne arvazije, samo fiktivno preknjižili na račune propalih i blokiranih pravnih osoba, obrtnika i građana koji su j i 90+% nenaplativi, dok ste deficit pokrivali sa dodatnm 100 milijardi zaduženja i tako, sada na kraju imamo i poreznu arvaziju i 100milijardi veći dug i 20milijardi veći proračunski deficit ali zato 20etak tisuća više novih podobnih državnih učmarenika…bravo!… tako se vodi jednu državu u propast!