Porast rezervacija za Hrvatsku 50 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Porast rezervacija za Hrvatsku 50 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Je ali na tv pisu o nekakvom plusu i do 16 posto u prethodnih 6mj.. ali gdje ne znam?

A čuj buduci da glavnina turista dolazi u špici, sve ovo okolo su mrvice, pa kad kažu porast od 50% onda treba i brojkom napisati, jer je sa 1.000 na 1.500 nocenja porast od vauuu 50%,,

A sa 10.000.000 noćenja na 10.100.000 porast od samo siromašnih 1% :(, pihhh

Trebali bi Tsipras i Varufakis dobiti ulicu negdje u Dalmaciji.

Za Hrvatsku bi bilo idealno da Tsipras bude novi Castro i vlada jos 50 godina. Nije nemoguce.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Pa ljudi dragi zar ne vidite o čemu se govori, govori se o pojedinom portalu, a ne općenito o statistici Hrvatske. Apartmani i smještaj u Hrvatskoj i povećan broj rezervacijia na određenom portalu može se dogoditi zbog većeg broja čimbenika neki od tih mogu biti: 1. naglo povećavanje ponude i veći broj kapaciteta u ponudi na portalu zbog dobrog marketinga prema iznajmljivačima, 2. Nagli porast pozicija na tražilicama i odmah imaju veći broj posjetitelja, te bolju prodaju itd… Primjerice dotični portal radi sa turističkom agencijom koja oglašava moje apartmane, i kod njih je moji privatni smještaj i privatni apartmani skuplji nego također na drugim portalu privatni Apartmani Hrvatska , znači s obje moja agencija radi. Uopće mi nije jasno kakva je tu matematika, ali ja se neću odlučiti za direktnu suradnju jer mi je i ovako jako dobro.

New Report

Close