neće biti dovoljno mjesta, ministar Lorencin mora hitno nešto poduzeti, da rastjera ove zainteresirane goste i smanji pritisak
Moze netko s mora potvrditi ovo, ja sam u novom vinodolskom i nema uopce ljudi.. nikad nije bila ovako losa sezona..
Moze netko s mora potvrditi ovo, ja sam u novom vinodolskom i nema uopce ljudi.. nikad nije bila ovako losa sezona..
porast rezervacija znači da bi vam se mogli pridružiti u narednom periodu, stoga kolega, rano ustajanje i ručnik na plažu da si zauzmete mjesto, što bi rekli slovenci, prihajajo bosanci
ma koji rast od 50%!?!? ovo je smiješno, znam iz prve ruke nekoliko ljudi iz rovinja i pule koji drže godinama turiste i žale se da im je pola apartmana prazno kako nije bilo unazad 5 godina.
sad kad je rast sad bi trebali ovi majmuni pdw staviti na %% da cim manje sakupe pdv na turizamj trba ici 50% i eto ti nem krize u blagajni
ma koji rast od 50%!?!? ovo je smiješno, znam iz prve ruke nekoliko ljudi iz rovinja i pule koji drže godinama turiste i žale se da im je pola apartmana prazno kako nije bilo unazad 5 godina.
Pa, ako nema potražnje nek malo korigiraju cijene
VARLJIVA STATISTIKA
Financijska disciplina i fiskalizacija , te više cijene hotela, stvorile su privid povećanja broja turista………
Turista je manje, prihoda VIŠE …! odlično….a , sad
treba povećati i broj budućih dolazaka…uz nastavak porezne evidencije , naravno….
VARLJIVA STATISTIKA
Financijska disciplina i fiskalizacija , te više cijene hotela, stvorile su privid povećanja broja turista………
Turista je manje, prihoda VIŠE …! odlično….a , sad
treba povećati i broj budućih dolazaka…uz nastavak porezne evidencije , naravno….
možda se i slažem sa tim šta ste napisali.. ali nitko ne spominje zaradu veću nego se spominje da je broj NOĆENJA VEĆI zato pišete nešto suprotno tome šta se govori po tv !!! Mislim da je to povećanje samo predizborna kampanja!!
Osobno znam dosta Njemaca koji su prošle godine bili u HRV no ove godine neće. Najveći broj odgovora o razlogu jest: HRV je preskupa za ono što nudi.
to su lažirani (predizborni) podaci. tko je bio na jadranu lani i sada u ovo doba lako će vidjeti da je manje turista, a smještaja ima gdje god hoćeš