Populističko prozivanje poduzetnika

Naslovnica Forum Komentari članaka Populističko prozivanje poduzetnika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Poduzetnici koje je proizveo sustav, a koje sam u više navrata nazvao pseudopoduzetnicima i/ili kvazipoduzetnicima, mogli bi se naći uvrijeđeni „populističkim prozivanjima“. Međutim oni su „operirani od osjećaja i osjetljivosti“, tako da njih ništa ne dira, a najmanje „populistička prozivanja“!!!
Ono što njih najviše dira je provirivanje TRŽIŠTA i TRŽIŠNE UTAKMICE, a na koju nisu navikli i nisu spremni! U mjeri u kojoj se sve više pojavljuje tržište i tržišna utakmica, a koju ne koordinira i ne promovira politika i političke investicije, njihovi poslovni uspjesi se sve više gase,ulaze u slijepu ulicu i utapaju se u depresiji i recesiji. Naravno da sa sobom povlače i kolateralne žrtve!
Primjer vaše prijateljice, nije zadovoljavajući alibi za obranu pseudopoduzetnika i kvazipoduzetnika koji su eto uvrijeđeni! A ako sam dobro razumio „populističko prozivanje“ od njihovih autora, oni upravo prozivaju pseudpopoduzetnike i kvazipoduzetnike. One koji su postali „poduzetnici“ na „sisama države“ ili na „sisama javnih poduzeća“!!!

New Report

Close