‘Popis stanovništva je falsifikat, doslovce smo šminkali Hrvatsku’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Popis stanovništva je falsifikat, doslovce smo šminkali Hrvatsku’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Netko gradi Potmenika sela. Jeftinije je od pravih.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

sigurno je lažiran, u Hrvatskoj nema ni 50% praktičnih rimokatolika, većina su vjernici samo po jelovniku koji biraju za određene blagdane.

Imam osjećaj da se kod nas od svega radi “zavjera”… Da presudna večina u javnoj službi i državnoj upravi odrađuju svoj posao, kvalitetno i kvantitetno, mislim da mnogi popisi uopće ne bi ugledali svijetlo dana, jer za njima ne bi bilo potrebe… Žalosno je da se animiraju građani, punjači proračuna ove države, putem ovakvih popisa i na ovaj način kroz medije, da daju besplatnu pomoć institucijama koje ne odrađuju svoj posao, tj. institucijama koje peru ruke od dužnosti i odgovornosti posla kojeg su sami odabrali i dobili časnim putem.

Isto tako moram priznati koliko god je ovaj članak bombastičan, toliko “vuče” na falsifikat, gledajući strukturu teksta. Zapravo očito je da služi da zapali masu, te ako se itko odazove da potvrdi istinu “izvora”, opet ćemo imati tjedan dana javne rasprave bez konkretnih koraka, kao i dužnička lista bez sankcija, registar branitelja bez sankicja za lažne… Svi čekaju neki anonimni poziv lokalnog građanina, koji će posvjedočiti i preuzeti odgovornost za ono što se dobro plaćena politička kadrovska radna snaga ne ufa…

Bože pomozi, blagoslovi i oslobodi ovu zemlju od onih koji piju krv časnim i poštenim građanim.

Najveće rimokatulike će se danas moći naći po disko klubovima, oblivene alkoholom. A ujutro svi na misu [emo_smijeh]

New Report

Close