ovaj Miljenić je stvarno zaslužio 10 % veću plaću ovaj mjesec
Sad se ova manekenka našla pametovat Čačiću skupa s Vrdoljakom i Pusickom a sve mandate HNSa osvojio je sam Čačić u sjeverozapadnoj RH i nitko drugi
Odličan primjer kako birokracija buja i sama sebi kreira “poslove”: ne samo da je novoosnovana “Agencija za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada” totalni birokratski apsurd s brutalno montipajtonovskim nazivom, već sada pripadajuće Ministarstvo graditeljstva mora obraditi i 11 tisuća prijava za istu! Sljedeći korak u toj kafkijanskoj noćnoj mori može slobodno biti nešto poput ovog: Ministarstvo graditeljstva se nije stiglo baviti graditeljstvom zbog velikog opsega kadrovskih poslova, pa je potrebno osnovati Agenciju za graditeljstvo.
369310 nezaposlenih….
oduzmimo sada brojku novih uhljeba…….kao što su i obečali, smanjuju nezaposlenost…..
Kao što je “vrli” ministar “nikad radio” Maras i najavio da će zaposliti 50000ljudi,…..ali nije rekao gdje,…….. u državnim agencijama
Eh moj Bane,eh moj Bušiću e moji Hrvati, vjernici bi se priupitali; Što li smo tebi Bože skrivili??