Policija došla po Perkovića

Naslovnica Forum Komentari članaka Policija došla po Perkovića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Njemački tužitelj je za Perkovića nudio sasvim fer nagodbu od tri godine zatvora, a izašao bi uvjetno sigurno već nakon dvije. Ali nezgodno je kad čovjek izgubi kontakt s realnošću, pa sam sebe uvjeri da je doživotni nedodirljivi funkcioner, obavještajni genij i temelj hrvatske države. Otrežnjenje će na njemačkom sudu doći vrlo brzo, kao što je i Lex Perković poništen vrlo brzo i kao što je samo izručenje dogovoreno vrlo brzo.

Ovo mi je najgora vijest danas. Necu moc spavat. Ajmo svi na Pleso i vezimo se lancima za kola od lufthansinog aviona.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

ne mora se vracati vise

svaki režim koristi i metode fizičke eliminacije svojih eksponiranih neistomišljenika. ljudi koji to provode su loši, zli. svako zlo što dalje od nas.ne vratio se.

još jučer je Udbilo tvrdio da je Ustavni sud donio drugačiju odluku, misli da mu je to kao Dorh

Evo javljaju da je poletio.Danas i nebo place.Sretan put Joža i brzo nam se vrati.Strah me da premijeru Milanovicu ne pukne srce od tuge.Bojim se da on nece ovo moc izdrzat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

u medijima koji su pratili dosadašnji tijek i korektno izvještavali objavljeno da je visoki izvor zaplakao u zračnoj luci, a Nobilo da je trčao za avionom sa nekakvim novim papirom u rukama

Taj papir je postanska potvrda da je posla tuzbu sudu za ljudska prava u Strazburu protiv odluke Ustavnog suda o izrucenju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close