Pokreće se postupak za Sutlićevu smjenu

Naslovnica Forum Komentari članaka Pokreće se postupak za Sutlićevu smjenu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Saša, da se malo vratimo deset mjeseci unatrag
http://www.poslovni.hr/106539.aspx
ovo sada se očito pripremalo TADA

dugačka je hobotnica korupcije…
tko je Siniša Grgić, tip debelo umočen u hrpu afera od kojih je najeklatantnija ona s otokom znanja. Pa je malo u krugu poduzetnika, pa je malo s onima iz podravke, pa s bivšim pollančecom.. pa je malo pod istragom pa se to odjednom zaboravlja i on sjeda na čelo programskog vijeća hrt-a…pa i sam za sebe veli – pogledajte njegov portret na internetu- da se bavi “business intelligence”-om..OLITI ucjenom i drži svih za jaja. A scenarij je itekako proziran, svima koji iole misle svojom glavom— kupi neki portal (index u ovom slučaju, koji je svojedobno i pisao o grgićevim aferama a sada više naravno ne) pa kreni blatiti po haerteu.. postupno unutra instalirati svoje ljude (sutlić naivno vjeruje Blagi Markoti, a on pod dirigentskom palicom Grgića instalira svoje pulene na HRT)
poslovni.hr – Grgić postavlja svoje ljude na HTV bez natječaja
posljedice smo vidjeli jučer a što nas čeka??
prodaja i haertea možda?
ima li u Hrvatskoj itko tko želi pisati o ovome i pošteno istražatii ili smo već u dubokom mraku iscenirane paranoje kako bi se nacija zabavljala i pljuvala po žrtvenim janjcima kroz medijski linč dok pravi igrači pravi posao rade na miru’
a i radna skupina je postavljena bez zakonske osnove, (vijeće trenutno nema svog glavnog, Popijač je otišao i svi to znamo) i nigdje ne piše kako se bira vd predsjednik vijeća nit koje su mu ovlasti. pogotovo kad je okrnjeno. S čim se to isto vijeće treba baviti piše, no to nikog ne zanima pa se ipak u ime hrvatskog naroda izgleda bave linčovanjem za vlastite interese. Tko se još sijeća Jadranke von stikla koja je napala onog ginekologa.. nije ona više u vijeću deklarirani je ksenofob, piše javno na internetu) ali suprug joj JEST u vijeću (Rkman) itedeitede…
E da, Sutlić je doista apogriješio, ali zato jer je krivim ljudima dao povjerenje.

a zašto je Marina Škrabalo odjednom “promijenila stranu” ?
koje su to igre unutar samog vijeća?
Jel itko čita zakon o HRT-u (pa to je javno publiciran zakon, potpisan od našeg Predsjednika kao i svi zakoni.
Sutlić traži Markotinu smjenu ali to je “nedolično”??? Trži smjenu upravo zatojer sve ono što se pripisuje Sutliću spada u MARKOTINU NADLEŽNOSZ i on je direktno odgovoran.
ma nemojte kasti…
zašto nitko ne razgovara s Željkom Markotom s Koločepa?
Pravni stručnjak koji je ocjenjivao nalaz neovisne revizorske kuće na pipiru kojim je grgić mahao neki dan, je debelo u dilu s Grgićem i s njim surađuje u njegovim projektima.
Izgleda da je Sutlić debelo stao na žulj korumpiranima a jedini pedro koji će zbog toga visiti je kako se čini, i kako je očito jedino moguće u “lijepoj našoj” je sam Sutlić. Čekajmo malo što će se dogoditi i koga u rukavu imaju za Sutlićevo mjeesto.
Sigurno će dalekovidnica procvasti.. A ne dragi moji, prodat ćemo i HRT kao što smo prodali cijelu Hrvatsku.

točno pravda 123
ima tu svega i svačega za dobrog novinara
vjerujem da saša to je

New Report

Close