Pogodi Crobex – Siječanj 2009

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Pogodi Crobex – Siječanj 2009

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mig

2300??? Previsoko kolega. I ja sam optimističan, ali ne baš toliko. Pa znaš da mirovinci "moraju" kupovati obveznice, a mali makar su u cashu (većina) boje se.

A nisu se bojali kad su cijene bile deseterostruko (i više) vece…
Pa ak tak razmišljaju neka lijepo odu u china trgovine i ne trebaju strepiti nad burzo…

@mig

2300??? Previsoko kolega. I ja sam optimističan, ali ne baš toliko. Pa znaš da mirovinci "moraju" kupovati obveznice, a mali makar su u cashu (većina) boje se.

A nisu se bojali kad su cijene bile deseterostruko (i više) vece…
Pa ak tak razmišljaju neka lijepo odu u china trgovine i ne trebaju strepiti nad burzo…
[/quote]

Ne, onda se nisu bojali jer su fondovi kupovali. Da li sada fondovi kupuju dionice?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@mig,
kolega ja sam svoju procjenu dao negdje oko Božića kada je bilo blizu 1800 i nadao sam se da će fondovi glancati svoj portfelj. Kako se to ni je desilo naravno da sam se morao korigirati jer skoro 600 bodova u nepuni mjesec dana je nemoguća misija. Što se tiče kupnje do zadnje kune sam kupovao i 30.12. jer ulažem višak love koji mi ni je neophodan za svakodnevni život ali ipak pazim na kojem nivou ulazim. Istina je da sam malo pre brz na okidaču ali da ne vjerujem u rast bavio bi se nečim drugim. Evo moj rezultat sa monitora:100% -13,13. Naj veća mi je greška za sada Viro kupnja na 560kn. Da sam imao još za dokup bilo bi puno bolje.

who dares, wins

@alabama

vidjet cemo..
lako moguce da grijesim [thumbsup]

@verdi

ma nista lose nisam mislio, nemoj me krivo shvatit.
sve sto sam rekao isto tako vrijedi i za mene, ja sam u top10 optimista, pa čučim u cashu i važem svaku kupovnu odluku! [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ja sam u top10 optimista, pa čučim u cashu

pa takvih nam i treba što više, optimisti 100% u dionicama ionak mogu sam drukat.
nisam se očekivo ovak visoko među optimistima, al drago mi je da je je prosjek tako oprezan.

evo, kolege Chavez i Verdi su potvrdili upravo ono sto se dalo vec i prije naslutiti.
iako su "sluzbeno" optimisticni, off the record se stvari bitno mijenjaju.dam se kladiti da je kod ostalih slicno. [lol]

siguran sam i da ima igrača koji su u kešu pa su stavili procjenu nisko ali stvarno vjeruju u nešto drugo [wink]

al šta je tu je, ne možemo nikome oduzimati ili dodavati bodove…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

…ići će gore ići, bar do kraja 1 mjeseca a posle…..??? sa 2300 ide doleeeeeeeeeeeeeeeeee [cool]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ne volim prognoze i ne vjerujem u prognoze pa niti neću pokušavati pogađati naš crobex, ali mogu samo reći da sam nešto uspio piknuti prošli tjedan a sa dijelom čučim na bideu a imam i slobodnog sa strane, tako da mi sve opcije odgovaraju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Očekujem bar 2200 bodova do kraja mjeseca. [yawn]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

2100!

[color=blue][/color]vizionar

Po mojoj procjeni 2200 je realno! I nakon toga ipak idemo nazad na 1650 i time bi završio 5.val kao odrezani i oformio bi se Veliki A.
Veliki B po meni može mnogo dalje, vjerovatno do 2800-2900 i nakon toga slijedi odraditi veliki C.
A on je pitanje dokle može!
Baciti Crobi i na koljena, potencijalno čak i do 1100, ako ne i niže, 2.target 600.

Po mojoj procjeni 2200 je realno! I nakon toga ipak idemo nazad na 1650 i time bi završio 5.val kao odrezani i oformio bi se Veliki A.
Veliki B po meni može mnogo dalje, vjerovatno do 2800-2900 i nakon toga slijedi odraditi veliki C.
A on je pitanje dokle može!
Baciti Crobi i na koljena, potencijalno čak i do 1100, ako ne i niže, 2.target 600.

Što bi to značilo u kontekstu naslova topica?
A nadalje, koji su vremenski intervali za sve ove valove?

Pozdrav

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close