Gojko najbolje pogađa!!!
Kad ste bili zajedno? [lol]
SVAKO DOBRO I SVE NAJBOLJE SVIM FORUMAŠIMA U 2009.
ONIMA POHLEPNIMA ŽELIM DOBITAK, A MANJE POHLEPNIMA ZGODITAK.
Zašto imam osjećaj da sam taj dio propustio? Zemo, jesmo mi bili na istom okupljanju? [lol]
[/quote]
pa kad si bio pod stolom uz vino i Matu [thumbsup],al sto je glava bolila od tog vina [angry]
zato je hrana bila dobra… al nisu baš svi tamo govorili da se ide up nakon nove… neki su i goovrili o korekciji , ali naravno nije nikome na kraj pameti bilo ono što je stvarno uslijedilo…
Zašto imam osjećaj da sam taj dio propustio? Zemo, jesmo mi bili na istom okupljanju? [lol]
[/quote]
pa kad si bio pod stolom uz vino i Matu [thumbsup],al sto je glava bolila od tog vina [angry]
[/quote]
Ukupno je svoju procjenu dao 121 forumaš.
75 forumaša projenjuje da će Crobex 31.1. biti viši od 1722 boda na koliko je završio 31.12.
46 forumaša procjenjuje da će biti niži od gore navedenog iznosa.
Kada se iz kalkulacije ukloni 10% najoptimističnijih i 10% najpesimističnijih procjena tada prosječna procjena forumaša za Crobex na 31.1.2009. iznosi 1808 bodova što je promjena od +5% u odnosu na trenutnu vrijednost.
75 forumaša projenjuje da će Crobex 31.1. biti viši od 1722 boda na koliko je završio 31.12.
Kada se iz kalkulacije ukloni 10% najoptimističnijih i 10% najpesimističnijih procjena tada prosječna procjena forumaša za Crobex na 31.1.2009. iznosi 1808 bodova što je promjena od +5% u odnosu na trenutnu vrijednost.
[thumbsup]
…
Znači većina razmišlja gore ne može… Dobra je ideja PICI indeks, šteta što nije veći uzorak [thumbsup]
znaci nik GRNAGUJA najviše izgleda za pobijedu, zmijić nadam se da ces izgubiti
[thumbsup]