Pa čovječe kad smo ovo preživjeli onda tek trebamo ići dalje!Pa od ovoga teško može biti gore zar ne?!
Što nas ne ubije to nas ojača!
Istina kolega , živa istina. Da je 90 % foruma slušalo od početka godine dežurne prognostičare kao sad
ZoranaSp , bili bi danas bogati ljudi . Ovako smo ono kaj piše Goran8 – nervozni…razočarani …
ALI , ne i ubijeni , i TU SMO .
Ima teorija da i u kaosu vlada red ! I ovo ispuhavanje je programirano . Neću spominjati Davida Ickea
ali to je u biti to. Čista manipulacija svjetske ekonomije.I Red u ovom negativnom trendu nažalost pokazuje još uvijek put prema dole. Sjetite se razdoblja od 10/2007-12/2007 Sve je mirisalo na slom
burze , pisalo se o dolazećoj recesiji iz Amerike , nafta na 140$ , a mi nismo reagirali , rasprodavali portfelje i čuvali novce , bar ne večina nas.
Sad je isto . Trubi se i dalje o recesiji, mogućem izlasku iz krize tek 2010 te .
Postoji scenarij i vrijeme za oporavak ali nažalost još IM NIJE AKTUELAN.
Stoga ide CROBI na 2000 ali nažalost i opet dole nakon toga .
Naša je šansa sada okrenuti um . Djelovati po svim zakonima osnovnog ulaganja .
Kupovati samo u najcrnjijim danima i prodavati relativno brzo po pokazateljima .
ne vidim koje činjenice bi nas trebale voditi ka optimizmu
– u 2009 sljedi siguran pad dobiti većini poduzeća ako ne i gubitci (jedino ako smo mi pusti otok na svijetu pa nas to neće dodirnuti)
– država je pred stećajem,proraćun će se jako loše puniti vjerovatno ćemo do 1.5.2009 biti pred kolapsom proraćuna
– pogledajte sve europska valute ,roknule su stravično jedino mi imamo super kunu-devalvacija neminovna
e pa znam da se u dionici kupuje budućnost ali trenutno je vrlo maglovita.
Ima teorija da i u kaosu vlada red ! Naša je šansa sada okrenuti um . Djelovati po svim zakonima osnovnog ulaganja .Kupovati samo u najcrnjijim danima i prodavati relativno brzo po pokazateljima .
To je jedino stoji. Samo nikada se nece poklopiti moje i Vase misljenje koji je dan najcrniji a kada treba prodati. Tako da burza ostaje burza a iznenadenja uvijek moguca.
[smiley]
Razumijem vašu ogorčenost kolega, ali mi htjeli-ne-htjeli, moramo dotaknuti 1000 bodova.
Barone, niti onda nećeš imati dovoljno novaca za jednu dionicu IGH. Kako saznajem prihodujete 5 kn po satu [lol]
Barone, niti onda nećeš imati dovoljno novaca za jednu dionicu IGH. Kako saznajem prihodujete 5 kn po satu [lol]
[/quote]
Al ću zato imati šaku kukuruza.
Javi! [lol]
ajde onda u 5 kuna da nećemo dotaknuti 1000 bodova [lol]
ajde onda u 5 kuna da nećemo dotaknuti 1000 bodova [lol]
Htjeli-ne-htjeli moramo se jednom suočiti sa 1000 bodova.
Mislim da ćemo 2008. pamtiti kao svijetlu i ekonomski bogatu godinu.
Brokeri Medike dobili zadatak da dignu cijenu dionice- kako god znaju i umiju???!!!!
Pogledajte rast dionice, pa se uvjerite sami..
Firme kupuju svoje dionice, otkupljuju viškove….
ATPL..u većini nadobudnih optimista…
Građevinari pred turističkom sezonom…
osiguranja zaštićena i rukovođena zakonom
Todorić ima odlične brokere koji će napucati cijene kad se sjete…
financijski sektor pun para….
U čemu je , kolege problem, sa većim porastom Crobexa?
a ja bi se ipak u 5 kuna okladio da nećemo na 1000 pa makar izgubio [lol]
Kraj sječnja 2300 recimo, a evo Vam 10 "biser" prognoza za proteklu godinu: