Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 144,98 | 37.406 | 258 | 144,50 | 146,00 | 0,34% |
Izgleda da ce se PODR gomilanje zaliha isplatiti.
Panika se siri po svijetu a PODR povecala inventory za 100 miliona u odnosu na proslu godinu.
Taj manjak turista ce se nadoknaditi panicnom kupnjom prehrambenih proizvoda.
Ljudi ostaju doma, ne izlaze vanka, ne idu po restoranima i jedu samo proizvode kupljene u ducanima.
Neocekivana prilika za dokup.
Ako nesto nema razloga za pad, onda je to Podravka. U ovo vrijeme rasti ce maloprodaja i prehrambeni sektor. Ovo je vjerojatno dobra prilika za kupnju uz diskont.
To što ljudi gomilaju hranu ne znači da će i prodaja masu rasti. Ja sam osobno kupio hrane za 2 mjeseca. Ali neću pojesti više hrane, samo sam kupio odmah za 2 mjeseca. Umjesto kao inače za tjedan dana. Možda to bude vidljivo u Q1 i malo u Q2 ali manjak turista će se itekako kasnije vidjeti.
Iako sam kupio još najmanje Podravki ih proizvoda jer su iz nekog razloga najskuplji. Nimalo konkurentni.
Najbolji…ali i najskuplji. Hrvati ipak češće idu na jeftiniji soluciju.
Gledam baš u Tommya, polica gdje je Marinero i sl. jeftiniji proizvodi prazne. Lidl prazan. Masu Podravki ih tu stoji. Gotovo netaknuti.
Trebali bi to malo promijeniti.
To što ljudi gomilaju hranu ne znači da će i prodaja masu rasti. Ja sam osobno kupio hrane za 2 mjeseca. Ali neću pojesti više hrane, samo sam kupio odmah za 2 mjeseca. Umjesto kao inače za tjedan dana. Možda to bude vidljivo u Q1 i malo u Q2 ali manjak turista će se itekako kasnije vidjeti.
Iako sam kupio još najmanje Podravki ih proizvoda jer su iz nekog razloga najskuplji. Nimalo konkurentni.
Najbolji…ali i najskuplji. Hrvati ipak češće idu na jeftiniji soluciju.
Gledam baš u Tommya, polica gdje je Marinero i sl. jeftiniji proizvodi prazne. Lidl prazan. Masu Podravki ih tu stoji. Gotovo netaknuti.
Trebali bi to malo promijeniti.
Ja jedem vise (ali ne Podravkine proizvode). Sjedim kuci, trejdam i stalno nesto žvaćem…
Objavljen izvještaj za 2019. godinu. Rast prihoda, jača stopa rasta EBITDA-e od stope rasta prihoda, rast udjela prihoda od prodaje farmaceutskih proizvoda… Odlično! A prema Konsolidiranom izvještaju vidljivi su i značajni pomaci u uvođenju novih linija lijekova na ino tržišta, te razvoj ‘zdravih’ proizvoda u prehrambenom dijelu (Zobelino – od zobenih pahuljica, i sl.).
Bravo!
obzirom da ce u buducnosti fokus biti na domacim tvrtkama, pogotovo u proizvodnji hrane, cudno da ovdje nije zabiljezen veci rast
mislim da rast slijedi vrlo brzo, vjerojatno vec u narednim tjednima
pozeljna dionica za sadasnju situaciju
belupo već debelo prebacio godišnju prodaju lijekova protiv gripe! za paketima 300,500 i 800kn nastala prava pomama. pun pogodak! ne stignu ih pakirati i sporučivati, dok su se sve ostale narudžbe normalizirale. biti će ovo jako dobar kvartal.