Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 153,95 | 26.017 | 169 | 153,00 | 153,50 | 0,00% |
i podatke o novom lijeku Belupa koji je rezultat znanja i rada Belupovih zaposlenika i kojim bi u godinama koje slijede trebali imati mogućnosti povećavanja rasta prodaje na postojećim, a i novim tržištima
Odlična vijest. Sada samo treba čekati da bude i službeno objavljena.
i podatke o novom lijeku Belupa koji je rezultat znanja i rada Belupovih zaposlenika i kojim bi u godinama koje slijede trebali imati mogućnosti povećavanja rasta prodaje na postojećim, a i novim tržištima
Odlična vijest. Sada samo treba čekati da bude i službeno objavljena.
[/quote]
slučajno si izostavio ovaj dio: “…i započeti jednu veliku studiju čijim rezultatima ćemo kompletirati podatke o novom lijeku … “
jer ako tek idu na veliku studiju, to znači barem godinu-dvije kliničkog testiranja lijeka prije nego krene u uporabu (ako ga studija potvrdi kao učinkovit i kao siguran)
Ma rezultati za 4.kvartal i generalno za cijelu 2018. će biti sigurno i više nego odlični, a Belupo će iz godine u godinu generirati PODR sve veću dobit, to je sigurno.
Ma rezultati za 4.kvartal i generalno za cijelu 2018. će biti sigurno i više nego odlični, a Belupo će iz godine u godinu generirati PODR sve veću dobit, to je sigurno.
trebao si već naučiti da je na burzi “sigurno” jedino to da ništa nije sigurno
je li se to pojavio kupac i ovdje, pa tjera na njemu prihvatljivu razinu
Moguće da se netko malo igra s cijenom prije zadnjeg/godišnjeg FI koji bi trebao po svemu sudeći biti izvrstan.
Ovde ocekujem i povecanje dividende ako se ispune moja ocekivanja.
Ja sam zadovoljan sa EPE 35kn ali ipak ocekujem blize 37kn, ali ako bude i oko 35 to je super.
Mislim da ce dividenda biti izmedju 9-11kn.
Gdje je zapelo izvjesce, trebalo je danas izaci
Dobro da su se prijavili/uvrstili na vodece trziste
Ja sam iskreno ocekivao i bolje rezultate za 4Q, ali sad bih rekao da je ovo sada fair cijena Podravke, 370 -385 kuna.
Ono sto mi ovako na prvu bode oci su negativne tecajne razlike koje su iznosile 51 milion kuna, odnosno 51 milion kuna manje dobiti.
Da su tecajne razlike na 0, to bi taman bilo ispunjnje mojih ocekivanja. Nadajmo se pozitivnim tecajnim razlikama u 2019. godini.
Osim tecajnih razlika 4Q je vjerojatno losi i radi izdasnijih ovogodisnjih bozicnica i bonusa radi dobrog poslovanja u 2018. godini.
Nadam se pristojnom povecanju dividende.