Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 152,46 | 109.618 | 719 | 151,00 | 154,00 | -1,30% |
Dobit prepolovljenja, trenutni PE 23 ?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/URT9th5Pjerd7qwdkHd80Q==.pdf
dobro, samo da opet ne nađu nekoga sponzorirati (SMS, Agrokomerc)
Hoće neko brzu maknuti ovaj na 316
Taj na 316 je MM, ako ga i makneš doći će novih 300 ma 317 itd.
Ja izašao bez dobiti. Prihodi skoro pola, dobit manja od pola, hvala i lp .
ja isto izasao, uz izlozenost agrokoru jos i ovi po meni losi reultati. svima koji su unutra sretno i tko zna mozda vam se pridruzim ponovo, ako se poslovanje popravi.
Losije od mojih ocekivanja, mislio sam da ce biti malo slabiji proslogodisnjem izvjestaju, ali pritisak Agrokoar je jos tu. (Rjec je i prihodima)
U adrija trzistu imaju -91,7 miliona kuna manje prihoda, hebi ga, to je i glavni razlog za manjak prihoda.
Previse gledate EPS uz milione jednokratnih izdavanja koji su ih zadesili ove godine, takoder i masu ulaganja koji ce doci do izrazaja tek dogodine.
Malo sam preletio i nadam se da ce se Agrokor rijesiti sto prije to bolje.
Ja ostajem jos i dalje ovdje, minimum do 1Q 2018, tek tada cemo znati pravu sliku
Takoder sto se tice potrazivanja prema agorkoru, tko da je to to sto se tice:
U postupak izvanredne uprave društva Grupe Podravka prijavila su 97,4 milijuna kuna potraživanja
Pa nitko nije rekao da će vjerojatnici dobiti 85% u novcu. Rečeno je samo da neće pristati na otpis veći od 15%. A tih 85% moguće je riješiti na razne načine, ali poanta svega je da bi mogao biti u dionicama kroz dokap. I svi sretni osim onih koje će završiti u predstečajnoj.
Naravno da oni imaju postavljene svoje ciljeve i iznose otpisa.
Pa neće valjda napisati spremni smo otpisati 60 %, logično.
Procjenjujem da će u najboljem scenariju otpis biti 35 _ 40 %…
Pucar je konačno pohvatao konce i počeo raditi i djelovati
uz Adrs i KOEI, jedini dionica, koja bi sigurno vrijedila duplo da u ovo vrijeme da je pod profi menadžmentom
Ovi rezultati PODRAVKE su sramota, nacionalna sramota
Nakon otpisa potraživanja od Agrokora, u iznosu minimalno 50%, očekujem novu dokapitalizaciju u rasponu 200 do 250 kuna.
Nakon otpisa potraživanja od Agrokora, u iznosu minimalno 50%, očekujem novu dokapitalizaciju u rasponu 200 do 250 kuna.
Lijepo te molim da ne pišeš gluposti. Podravka ima i vise nego dovoljno kapitala za tenutno poslovanje. Kapital može zatrebati u situaciji novih akvizicija, al o tome, kada i ako bude aktualno.