PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
151,85
32.953
217
151,50
152,00
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će trebati kapitala za moguće preuzimanje firmi ili dijelova Agrokora.

Pucar je naglasio samo nekoliko čimbenika, redom :

0. Mslim da smo jedna od vodečih kompanija u zemlji
1. Vjerujem da ćemo biti vodeči u slučaju preuzimanja djelova Agrokora
2. Ono na što najviše računamo je radna snaga Agrakora obzirom da nam kronično nedostaju ljudi u proizvodnji
3. Trgovinski suficit od 500 milijuna Kn kroz izvoz

Naravno, večeras će sve biti na DNEVNIKU

S druge strane i ukoliko budu išli stopama dokapitalizacije, a radi preuzimanja djela Agrokora, onda to može biti samo po nominali ili više zbog povećanja imovine, u ujedno bi prebili dug u cjelosti kroz vlasničku strukturu Agrokora.

Pucar video, poslije reklame

Ako će bit dokap po swap modelu i ako Podr na konto toga postane većinski udjeličar, to samo znači da je bila previše izložena, zar ne?

A ako će ići dokap s mirovincima, onda će mirovinci radije odriješiti kesu za neku privatnu firmu poput Atgr, a ne za državotvornu kao što je Podr.

Ako će bit dokap po swap modelu i ako Podr na konto toga postane većinski udjeličar, to samo znači da je bila previše izložena, zar ne?

A ako će ići dokap s mirovincima, onda će mirovinci radije odriješiti kesu za neku privatnu firmu poput Atgr, a ne za državotvornu kao što je Podr.

U Atgr ne mogu provesti dokap, ako to ne želi glavni i odogovorni. U Podravci mogu. Država sigurno neće imati ništa protiv.

Mirovinci ce uraditi ono sto im se rekne, kao da se oni ista pitaju.

Podravka se nudi za preuzimanje dijela ili većine Agrokorovih kompanija

ovo je smiješno, lik bubne i ostane živ…smislenije komentare može se pročitati na ovom forumu

Ignore: KressoM, delux

Ohladi, jednog dana ćeš shvatiti značenje te rečenice: Država može što hoće.

Kolega lebowski stvarno mislite da ce biti problema s dokapom na Podravci?

https://www.podravka.hr/kompanija/mediji/priopcenja/uspjesno-provedena-dokapitalizacija-upisane-i-uplacene-sve-raspolozive-dionice-podravke-d-d/

Sjećam se tog dokapa, to je bilo vrijeme kad sam imao PODR.

Sjećam se tog dokapa, to je bilo vrijeme kad sam imao PODR.

Aha. A sad nemaš pa sad ne valja?

Da. Zato je ni nemam. Prodao sam je preko mobitela na skupštini dioničara kad sam vidio što će se tu napravit. Po 400 kn, tako nešto. Mislim da crobex od tada do danas nije pao 30%.

New Report

Close