Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 145,17 | 94.938 | 654 | 143,00 | 145,00 | -0,68% |
Eto, Todorić osobno obećao plaćanje svih dospjelih obveza dobavljačima, te puno kraći rok plaćanja ubuduće!
Mali Ivica nakon što je dobio jedinicu iz ruskog jezika: “Neću više biti zločest, časna pi(j)onirska riječ!”
Kaže Roglić iz Kraša kako im je Agrokor dužan samo 5-6 milijuna kuna. Kad su vidjeli kuda sve to ide, da su im prestali dostavljati robu. I to još u prosincu.
Pa se ja sada pitam, kako je Podravka uspjela dostaviti robe vrijednosti 250 mil kun??
Tko je dopustio tako nešto, samo slati robu a novac ne primati. Besplatno.
Nije da su to njihovi novci.
Državna firma. Nevjerojatno.
Kaže Roglić iz Kraša kako im je Agrokor dužan samo 5-6 milijuna kuna. Kad su vidjeli kuda sve to ide, da su im prestali dostavljati robu. I to još u prosincu.
Roglić je vlasnik Orbica. S Krašom nema nikakve veze
Kaže Roglić iz Kraša kako im je Agrokor dužan samo 5-6 milijuna kuna…
…
Da, baš nevjerojatno. Majko mila što se ovdje može pročitati….
Eto, Todorić osobno obećao plaćanje svih dospjelih obveza dobavljačima, te puno kraći rok plaćanja ubuduće!
Ako je padalo zbog Agrokora, sad bi moglo i gore.
Evo ja obecavam mir u svijetu.
Sta znaci puno kraci rok? Ja znam jednog dobavljaca kojem Agrokor nikada nije nista platio, sve je morao kompenzirati. I sta sada, placat cemu u pola roka od nikada?
na N1 uživo povremeno vrte izjave šefova tvrtki nakon sastanka… malo prije je bio Pucar i kaže Podravka ima najmanji problem. Prije toga je još rekao nešto općenito tipa ide se prema stabilizaciji…
video, vezano za prethodni post: Vaš link …
Sad će uskoro 1q rezultati, a potom će i svečano otvorenje nove Belupove tvornice.
http://www.belupo.hr/Default.aspx?sid=15323
Uz najsuvremeniju tehnologiju i organizaciju procesa, nove Belupove tvornice predstavljaju jedno od najmodernijih farmaceutskih postrojenja u regiji i jednu od najvećih greenfield investicija u Hrvatskoj. Nove će tvornice donijeti veću konkurentnost Belupovim proizvodima, a postojeće će proizvodne kapacitete povećati 1,5 puta te ih učiniti dostatnim za širenje na nova tržišta.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/b7NWyYoaZdeMDX7LgdY7UQ==.pdf
Revidiranje revizora u slučaju Agrokora tražit će vjerovnici
Što se tiče članova Uprave, u toj situaciji i oni bi bili u problemu jer je Uprava uvijek odgovorna za pripremu i sastavljanje financijskih izvještaja, kaže Brkanić, što znači i da članovi Uprave mogu odgovarati za prijevaru vjerovnicima i ulagačima. “Svi korporativni vjerovnici u svom GFI za 2016. morali bi dodatno provjeriti izloženost u sumnjivoj naplati od članica koncerna te za procijenjene gubitke smanjiti svoj financijski rezultat”, navodi Brkanić koji smatra da će dio tražbina s velikom vjerojatnošću svi morati otpisati.
Tko zna, možda Podravka završi na krju 2016. sa gubitkom