PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
146,98
522.671
3,556
145,00
146,00
-2,99%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Situacija s Agrokorom se završava, a naši fondovi ruše ovu dionicu više nego što su pale i same sastavnice Agrokora?

Šef Sberbanka: Spremni smo u Agrokor ubaciti još novca

Lijepo je skliznula PODR, sjećam se da sam je na skupštini dioničara uvalio po 420. Ovo je fino diskont, a čekaju nas 1q rezultati i otvaranje Belupovih tvornica. Mislim da će tu biti lijepih vijesti kratkoročno. Iako ne treba zanemariti tamnu sjenu Agrokora.

Upravo to, ova dionica je pocela padati izborom nove uprave. Todex je samo ubrzao pad koji bi se tako i tako dogodio.

Itekako dobar diskont, samo kome je palo na pamet prodavati po 360?
Za kratko vrijeme vjerojatno opet napad na 400.

Lijepo je skliznula PODR, sjećam se da sam je na skupštini dioničara uvalio po 420. Ovo je fino diskont, a čekaju nas 1q rezultati i otvaranje Belupovih tvornica. Mislim da će tu biti lijepih vijesti kratkoročno. Iako ne treba zanemariti tamnu sjenu Agrokora.

U kojem kvartalu bi se trebali vidjeti rezultati otvaranja Belupovih tvornica? Prvom ili kasnije?

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

U kojem kvartalu bi se trebali vidjeti rezultati otvaranja Belupovih tvornica? Prvom ili kasnije?

“Otvorenje ovih impresivnih tvornica planira se na proljeće, odmah nakon dobivanja proizvodne dozvole”

Vaš link …[/url]

u skladu sa terminskim planom (vidi privitak)

Čemu je ovoliko ruše?

Todex sav u plusu, a Podr pada??

Čemu je ovoliko ruše?

Todex sav u plusu, a Podr pada??

zato ti danas lijepo raste, uživaj

Ignore: KressoM, delux

Todorić popustio Sberbanku?

Eto, Todorić osobno obećao plaćanje svih dospjelih obveza dobavljačima, te puno kraći rok plaćanja ubuduće!
Ako je padalo zbog Agrokora, sad bi moglo i gore.

Vlasnici Agrokorovih obveznica ne misle baš tako.

Nego, u svibnju bi s radom trebale početi nove tvornice Belupa, kapacitet proizvodnje povećava se 1,5 puta.

Podravkinim know-howom do veće konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva

Pucar se priprema za ministra gospodarstva u nekoj od idućih vlada 😆 …jao si ga nama

Otkad je došao zaronili smo 20% ..

preko 3,3 milijuna kuna prometa, epske bitke ovdje se u tišini vode 🙂

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close