Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 05:25
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,85 | 32.953 | 217 | 151,50 | 152,00 | 0,66% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Proljeće 2017., ako se ne varam.
Koliko bi pokretanje proizvodnje u Belupu moglo donijeti novih prihoda? Koji je to otprilike red veličine? Što to znači u odnosu na sadašnje prihode Podravke?
Jučer smo mogli vidjeti velika očekivanja uprave oko značajnog rasta prodaje u dijelu “zdrave hrane” za islamsko tržište.
Mršić izgleda zna posao jako dobro!
Jučer smo mogli vidjeti velika očekivanja uprave oko značajnog rasta prodaje u dijelu zdrave hrane za islamsko tržište.
Gdje smo mogli vidjeti? Čuo sam da je bilo nešto spominjanja HALAL tržišta, no nisam čuo da je bilo riječi o Podravki, može poveznica?
Mršić je bio na vijestima i komentirao koliki rast Podravka očekuje na tom polju (čini mi se kao da je plan da 20% ukupnih prihoda bude od tog segmenta, ali ne znam točno u kojem roku).
U svakom slučaju, PODR je aktivna i predvodnik je na svakom polju i to je odlična stvar!
ako netko nije vidio od prekjučer…
inace, za sad koliko sam malo ovdje svidja mi se sto podr ne prati crobex u ovoj korekciji iako jos uvijek nije kasno 🙂
Jučer smo mogli vidjeti velika očekivanja uprave oko značajnog rasta prodaje u dijelu "zdrave hrane" za islamsko tržište.
Mršić izgleda zna posao jako dobro!
http://www.jutarnji.hr/Promo/podravkini-proizvodi-ostvaruju-odlicne-rezultate-na-halal-trzistu/5217111/