Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,45 | 19.992 | 132 | 151,00 | 151,50 | -0,33% |
I ne samo jučer nego čak i danas djelomično. MM na ovoj dionici jako loše vodi igru. Ipak na kraju je išlo i po 340. Dio sam riješio jer sam se nakon kupnje sjetio koliko ovo tromo zna biti a zatočen u paklu ne želim biti uz druge prilike.
Plan Atlantica za preuzimanje dionica od mirovinaca i dalje obavijen velom šutnje, a agresivnog kupca netko već dva dana gasi mrvicama. Što se tu događa?
Ovo je milina za vidjeti :)))
Kupuje trezor, nagrađuje se mangement, i onda se isti dan lijepo iskrca…
Znači taj je rušio onaj dan po 343… za ne vjerovati. Horor.
Ovo je milina za vidjeti :)))
Kupuje trezor, nagrađuje se mangement, i onda se isti dan lijepo iskrca…
Užas, ne treba mu davati dionice ako ih neće. Očito jako vjeruje u to što radi i kako radi.
Evo ponovno, nagrada i odmah prodaja 2000 kom.
Vaš link …
Sad se ja pitam, što ću ja sa svojim dionicama podravke? ako njima nisu dobre, hm..
Veli Mrle da bi bilo najbolje da PODR ide u IPO, da završi kod građana.
Veli Mrle da bi bilo najbolje da PODR ide u IPO, da završi kod građana.
Evo nam sad odjednom i spajanja…
S tim da modalitet spajanja nije objašnjen, a o tomu ovisi je li dionica na ovoj cijeni preskupa ili prejeftina.
Evo nam sad odjednom i spajanja…
S tim da modalitet spajanja nije objašnjen, a o tomu ovisi je li dionica na ovoj cijeni preskupa ili prejeftina.
Meni je to već jedno vrijeme na pameti. Imam ATGR i htio bih da uzmu PODR, ali jasno je da bez dogovora sa mirovincima neće ići (odn. ne mogu baš puno skupiti), a rekao bih da je onda jedini način da im se za dionice PODR daju dionice ATGR. I mislim da oni ne bi imali ništa protiv takvog deala.