Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,85 | 32.953 | 217 | 151,50 | 152,00 | 0,66% |
Vjeruje li netko od vas dionicara u ovo?
jelka2…. di ima dima ima i vatre i xxx puta se pokazalo da imaju pravo ..sam sti oni guknu prije svih novina i vele oni sto se nesmje cut u javnosti
možda i nije spektakl
znali se zašto su za 60 milja manje platili kredite i kamate u ovom kvartalu nego prošlogodišnjem (jesu li refinancirali dio duga po povoljnijim uvjetima?)
Ne krije li se u tome ovaj spektakl, čisto pitam
plus su se dodatno kratkoročno zadužili za sličan iznos
(imam dionice)
s obzirom na vijest o kupovini Žita, dokapitalizaciji, investicijama u Belupo, sada već gotovo dovršenom velikom procesu racionalizacije poslovanja, dobrim izvještajima i velikoj dobiti u q1 2015 te cijelom niz pozitivnih vijesti neugodno sam iznenađen slabim prometima na ovoj dionici a i kretanjem cijene….puno događaja oko firme a dionica ekstremno kilava s obzirom na događanja u Podravci….
s obzirom na vijest o kupovini Žita, dokapitalizaciji, investicijama u Belupo, sada već gotovo dovršenom velikom procesu racionalizacije poslovanja, dobrim izvještajima i velikoj dobiti u q1 2015 te cijelom niz pozitivnih vijesti neugodno sam iznenađen slabim prometima na ovoj dionici a i kretanjem cijene….puno događaja oko firme a dionica ekstremno kilava s obzirom na događanja u Podravci….
Ako ulažeš od ponedjeljka do srijede, jasno je da rezultati znaju varirati, ali ako ulažeš na dugi rok, onda ovo izvješće kad-tad mora potjerati cijenu tamo gdje joj je mjesto.
Ovdje je kočnica dokap, jer tržište (po meni naivno) vjeruje da će biti dionica ko pljeve.
možda i nije spektakl
znali se zašto su za 60 milja manje platili kredite i kamate u ovom kvartalu nego prošlogodišnjem (jesu li refinancirali dio duga po povoljnijim uvjetima?)
Ne krije li se u tome ovaj spektakl, čisto pitam
plus su se dodatno kratkoročno zadužili za sličan iznos
(imam dionice)
unaprijedili su poslovanje po pitanju marži, snizili fin troškove po pitanju kamata. jako dobro. i dalje nastavljaju to raditi. još bolje. novi atgr.