Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,85 | 32.953 | 217 | 151,50 | 152,00 | 0,66% |
Pa mozda jos skupstina traje u Koprivnici mozda je pocela u 14 h sa vise tocaka znamo da je aktualno i ZITO i pregovori su pri kraju pa onda otkup dionica za trezor koje se spominje dugo pa izlazak na nova trzista pa Mirna Rovinja itd
Kalendar događanja u 2015. godini*
13.02.2015. – objava nerevidiranih financijskih rezultata za 2014. godinu
svašta……neki loš SPICE je bio u večeri pa nisu mogli objavit rezultate…..s moje točke gledišta sramotno, no valjda imaju svoje razloge.,nadam se več sutra objavi dobrih rezultata i kupnji žita uskoro.,
Isplatilo se pričekati!
Dobit s prošlogodišnjih 50 mil. skočila na 200 mil.kn!
A zadnje vrijeme svi rasprodavali!
jel gledamo isto izvješće?
godišnja neto dobit je 92 milijuna kuna…u posljednjem kvartalu bilježe dobit od 11 milijuna kuna…dok je u istom razdoblju prošle godine zabilježen gubitak od 30 milijuna…
Izvješće ne gledam……a situacija s Podravkon je očekivano ISPJEŠNA.
Izneneadilo me odlicno izvjesce svi su likovali na negativu jer je situcija teska i Rusija al dobro je . Bilo bi lijepo i da Zito preuzmu ubrzo …….
zbilja katastrofa., što ne štima sad?, što smrdi u ovoj dionici?,
posložio sam malo dionice sa najvećim rastom danas pa vidim da Đuro i Petrica prednjaće po rastu., nisam ni gledao njihova FI ali siguran sam da ni dalje u ovom tisućljeću nisu zaradili ni kune.,
U privitku su fundamenti, usporedba s peer grupom, preporuke analitičara.
Ovdje je link na današnju prezentaciju:
http://www.podravka.hr/repository/files/c/1/c1f01e9eb451157d145eed293c33b725.pdf
“za Žito najviše zanimanja pokazuje upravo Podravka, koja vrijednost cijele slovenske skupine procjenjuje na 60-ak milijuna eura, navodi slovenski list”