PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 10:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
151,52
14.849
98
151,50
152,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo se vi veselite iduci tjedan bi mogao otkup trezorskih dionica pa cemo onda vidit kuda ce dionica .

Kako da nebi, uključeno je i meso i mlijeko. Podravci Rusija čini 20 % izvoza. Sve mi se čini da se to Mrle iskrcava.[emo_palacd]

G.lojtra prije nego bubnete brojeve napamet, malo provjerite . Procitajte izvjestaj pa izracunajte.

Ko bi reko da može još lošije: Vaš link …

Tekst od 1.5.2014 ne mogu vjerovati da su ljudi ovako zlobni i pokvareni .1q

Vaš link …

cbw
Bilo je na vijestima na HTV da je Podravci 20 % izvoz u Rusiju. Tak da nisam bubnuo. Možda je manje a možda i više. samo sam prenio vijesti…
Pardon, bilo je na VTV-u.

cbw
Bilo je na vijestima na HTV da je Podravci 20 % izvoz u Rusiju. Tak da nisam bubnuo. Možda je manje a možda i više. samo sam prenio vijesti…
Pardon, bilo je na VTV-u.

Novinari ko novinari , uvijek svasta bubaju. Evo i brojki (slika u prilogu)
dakle od ukupnog prihoda 1.62 mlrd , na rusiju otpada 69 mil (4%).

A na http://balkans.aljazeera.com/video/damir-perlok-o-ruskim-sankcijama stoji:

Damir Perlok, direktor Podravke za istočna tržišta , kaže da je ta kompanija u stalnoj komunikaciji s ispostavom u Ruskoj Federaciji. Zasada, Podravkini proizvodi koje plasira na rusko tržište nisu na popisu onih koji podliježu ruskim sankcijama, ali se očekuju određeni problemi pri slanju robe na to tržište.

Vaš link …

PODR opet raste , evo na 310 kn danas uz solidan promet

Mozda kupuju dionice za trezor .

http://www.seebiz.eu/podravka-kupila-5385-dionica-mirne/ar-93883/

Mogla bi Podravka gore jos ako je Ledo istina a i kupnja trezorskih dionica bi mogla lansirati dionicu kupnja raste .

New Report

Close