Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 146,98 | 522.671 | 3,556 | 145,00 | 146,00 | -2,99% |
kolega samo opušteno. tko gubi ima pravo da se ljuti. sa gramatikom se namjerno ne trudim jer sam okupiran matematikom. ni je ovo akademska rasprava već šišanje na ćelu. [emo_cool]
Kakve sve gluposti ljudi pišu, pa Mršić je kupovao već u par navrata, i ostatak Uprave, od onda koliko vidim cijena je u debelom porastu. Sve se bojim kako kupuju za po 100 tisuća kuna, a da ne misle debelo zaradit.
Kakve sve gluposti ljudi pišu, pa Mršić je kupovao već u par navrata, i ostatak Uprave, od onda koliko vidim cijena je u debelom porastu. Sve se bojim kako kupuju za po 100 tisuća kuna, a da ne misle debelo zaradit.
po kojoj je cijeni ivica mudrinić kupovao dionice HT-a?
ja ne ulazim u vrijednost dionice podravke. ona sigurno ima dobru perspektivu,no po meni ove kupnje nalažu oprez i to je to. neki su me popljuvali, ali ja sam govorio načelno, što znači da ne moram biti u pravu, ali oprez nikad nije na odmet jer sumnjam da ovo kupujete za držanje samo na tjedan dana.
http://danas.net.hr/novac/vijest-iz-hrvatske-radnicima-ce-podijeliti-12-milijuna-kuna
Valjda im tak dobro ide da mogu to[emo_smijesak]
vodoinst, u svakom slučaju to dobro izgleda i psihološki za radnike i s marketinške strane prema van.
a cifra je kikiriki, makar bi neki dioničar mogao imati i drukčije viđenje stvari.
…tvrtka bez imalo etičnosti i društvene odgovornosti. Raspišu nagradnu igru – kupnja njihovih proizvoda u vrijednosti 100,00 – treba poslati račune i navodno svi dobivaju besplatne tečajeve učenja stranog jezika po izboru. Kada shvatite da su vas prešli – odgovor je da Vas nisu imali evidentirane u sustavu. Baš me zanima koliko je bilo takvih neevidentiranih.
http://www.banka.hr/hrvatska/podravka-radnicima-dala-bonus-u-visini-10-posto-place
to će izaći jedno 400 , 500 kn. nitko od radnika ne bu se bunil, a malo dobre reklame uvijek dobro dođe.
dakle, misle biti još efikasniji