PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
145,16
96.968
668
143,00
144,50
-0,68%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dokup ide dalje – šta rade ti menađeri – bacaju novac ili misle zaraditi novac

http://www.zse.hr/default.aspx?id=49021

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

investimir, mislim da samo žele ostaviti dojam ozbiljne uprave.
jer ne bi baš dobro ispalo po njih da sad, radi ove ili one stvari cijena eksplodira… bili bi pod povećalom.

šta je da je ja sam zadovoljan. volim ovo kad mirovinac i uprava zajedno kupuju. cijena brate pravocrtno piči gore jer s tuđim parama se to kulturno po asku udara. a ne neki valovi sad gore sutra dole stres tamo vamo. ovako prilegneš malo posle ručka probudiš se kad ono +2%. vragu malo bilo.

who dares, wins

jer ne bi baš dobro ispalo po njih da sad, radi ove ili one stvari cijena eksplodira… bili bi pod povećalom.

kad god insajderi kupuju, meni dođe smiješak na lice. svatko zna pričati, ali kads netko svoj novac uloži i stavi na kocku, na tomu se mogu graditi neke invest odluke. naravno, uz još mnogo drugih pokazatelja.

svatko zna pričati, ali kads netko svoj novac uloži i stavi na kocku, na tomu se mogu graditi neke invest odluke. naravno, uz još mnogo drugih pokazatelja.

sjećam se kad je direktor Ingre pred par godina kupio preko burze nekih 10.000 komada Ingre, čini mi se po 18 kn…sad je cijena 3 kn

svatko zna pričati, ali kads netko svoj novac uloži i stavi na kocku, na tomu se mogu graditi neke invest odluke. naravno, uz još mnogo drugih pokazatelja.

sjećam se kad je direktor Ingre pred par godina kupio preko burze nekih 10.000 komada Ingre, čini mi se po 18 kn…sad je cijena 3 kn
[/quote]

uz još mnogo drugih pokazatelja npr. dobit, npr dug kroz kapital, npr ebit kroz kamate, npr ps, npr pb, npr pe, npe ev ebitda npr …

kad god insajderi kupuju, meni dođe smiješak na lice. svatko zna pričati, ali kads netko svoj novac uloži i stavi na kocku, na tomu se mogu graditi neke invest odluke. naravno, uz još mnogo drugih pokazatelja.
[/quote]

kad insajderi kupuju, pametni prodaju. to je pravilo inače

...povijest se ponavlja...

@delboy,
sjećate li se vi one naše rasprave svojevremeno na lrh? iiii gdje je sad cijena? da li ste tužili koga? vidim sad ima te pušing i na magmi. daj bar jednom pogodi te. pa ni ste vi tu prvi dan. trgovali ili samo pratili mamin portfelj ali za te godine ipak se i naj ne talentiraniji čovjek nečemu nauči. btw ja onomad uzo nekih xx% na lrh i izašao a cijena ostala približna mom izlasku.

who dares, wins

@delboy
,
sjećate li se vi one naše rasprave svojevremeno na lrh? iiii gdje je sad cijena? da li ste tužili koga? vidim sad ima te pušing i na magmi. daj bar jednom pogodi te. pa ni ste vi tu prvi dan. trgovali ili samo pratili mamin portfelj ali za te godine ipak se i naj ne talentiraniji čovjek nečemu nauči. btw ja onomad uzo nekih xx% na lrh i izašao a cijena ostala približna mom izlasku.

nisi me pratio. i ja sam izašao sa većinom i nisam tužio, a napisao sam da neću tužiti jer ne želim hodati po sudovima. na magmi nemam pušing, o čemu vi to. i nisam ništa rekao protiv podravke, ali vidim da sam dirnuo u osinje gnijezdo. pa normalno je da treba bježati kad uprava kupuje i javno to obznanjuje. svakome je to jasno , osim vama. da im kupuju ljubavnice, ljubavnici, braća, sestići i tetkići, a to se naravno ne objavljuje, e to je onda druga priča. ovako – ne bu dobro bojim se, ali ako bude dobro, za razliku od vas, ja ću se radovati što ćete vi imati veliki prinos. nadam se da sam u krivu i da ovog puta staro pravilo neće vrijediti, no ipak oprezno. osim ako se naravno upravo vi ne istresate. i još nešto, obavezno poradite na gramatici. očajna je. polupismen ste čovjek, a trgujete na burzi. to nikako nije dobro. i ne brinite za moja ulaganja, to su moji novci, a ne bančini ili vaši.

...povijest se ponavlja...

[/quote]

kad insajderi kupuju, pametni prodaju. to je pravilo inače
[/quote]
to maraju biti jako pametni ljudi – veći stručnjaci od struke, veći vidovnjaci od vidovitog milana

nisi me pratio. i ja sam izašao sa većinom i nisam tužio, a napisao sam da neću tužiti jer ne želim hodati po sudovima. na magmi nemam pušing, o čemu vi to. i nisam ništa rekao protiv podravke, ali vidim da sam dirnuo u osinje gnijezdo. pa normalno je da treba bježati kad uprava kupuje i javno to obznanjuje. svakome je to jasno , osim vama. da im kupuju ljubavnice, ljubavnici, braća, sestići i tetkići, a to se naravno ne objavljuje, e to je onda druga priča. ovako – ne bu dobro bojim se, ali ako bude dobro, za razliku od vas, ja ću se radovati što ćete vi imati veliki prinos. nadam se da sam u krivu i da ovog puta staro pravilo neće vrijediti, no ipak oprezno. osim ako se naravno upravo vi ne istresate. i još nešto, obavezno poradite na gramatici. očajna je. polupismen ste čovjek, a trgujete na burzi. to nikako nije dobro. i ne brinite za moja ulaganja, to su moji novci, a ne bančini ili vaši.

delboy, ovo jednostavno ne stoji. po toj logici, uzimajući samo ovaj zadnji slučaj, gospođa ivanković je iskeširala 365 x c. 270, dakle okruglo 100 milja samo da nas naivce navuče na 280 i onda nam iskrca da ima za burek. pa to je smiješno. može jadranka i li delboy kupovati ili ne kupovati, to mene ne impresionira, brojke mene impresioniraju, a brojke su lijepe, rastuće, zelene.

U čemu je problem? Tek će izaći prvi rezultat koji signalizira preokret trenda jedne kompanije. Nema žurbe s dokupom jer PODR ima potencijala da ide do 2xBVPS. Kažem vam Mršić se voli dokazivati i neće stati tako brzo.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close