Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 153,21 | 51.787 | 338 | 153,50 | 154,00 | 0,33% |
Ozbiljan je on gospodin ali za Podravku su zainteresirani puno ozbiljniji igraci od njega .Samo je pitanje dali je drzava spremna prodati bice tu puno ozbiljnih igraca u igri .
ING-tvoja tvrdnja o izjavi Mršića ,da sačuvamo nešto novaca da branimo cijenu PODRAVKE nisu točne.Radi se o sasvim drugim stvarima,to jest kad je gos.TEDESCI posjetil PODRAVKU.Na tom skupu koji se održal u samoj firmi nisu došli gradski vječnici, drugih stranaka. Jer su oni tražili , da se sastanak održi u gradskoj vječnici.Što MRŠIĆ nije poštoval tako da je došlo do status kvo. TREBATE BITI SVI STRPLJIVI.ODGOVOR ĆE DOĆI USKORO[emo_smijesak][emo_palacg].
Ma to Vam je kolega jvkc više bilo u žargonu HR paradoksa, iz jedne veće Hr kompanije malo malo ispada prljavi veš, izvlačila se lova za ovo pa za ono, pa za njih, pa za neznam što nije….znamo na čiju štetu..obzirom da je u rukama države a država bi trebala bit odgovorna građanima…
Da svih tih malverzacija nije bilo, PODR dionica bi trebala bit barem na 1000 kn, a sad sAnira tu silnu direktnu i indirektnu štetu…
šteta
On se malo potrošio sa Kolinskom, tako da neće jedno vrijeme preuzimati. A i ta motanja oko Podravke su ista kao motanja oko Luke Rijeka i motanja oko Janafa, i motanja oko ne znam čega. Kod nas se svi nešto motaju, a na kraju se onda i smotaju i svih tih silnih priča, još tamo od vremena Plive nije bilo nikad ništa.
istinu pišite, niti jedno možebitno preuzimanje koje je prvo plasirano u medije na kraju se nije desilo, ima stvarno puno primjera.
A što se tiće Podravke sami procjenite da vam se isplati ulagat u prehrambeni sektor. Vidjed ćemo jesam li bio u pravu.Nije nagovor na p/k nego sami procjenite .Neznam jel ko uspio vidjeti, moje komentare na temu poslovanja, i preuzimanju naročito u subotu .
Svaka čast >PODRAVKI< dobro se drži,vidim da mi brišete postove.A ja sam nedam, ko dionica. Prolazimo sve turbulencije ovog tržišta,ja se nadam da ćemo stiči na željeni cilj.Nije nagovor na k/p nego radite prema svojim mogućnostima i procjenama[emo_smijesak][emo_palacg].
Što je nekako ste stali na prodaji i na kupnji,ili se čeka gospona iz KATARA -MRŠIĆA.Da vam donese loše ili dobre vijiesti .Nemojte zaboravit da imamo i mi njima šta pokazat.Primjer-DANICA-BELUPO-STUDENAC.Obzirom da PODRAVKA ima HALAL tako da bez problema može plasirat svoje proizvode.Mislim na goveđe proizvode,imajmo na umu zlatnu koku >BELUPO<.Danas je nezamisljivo bez farmaceuta.Uzmite što je ponuđeno ili ostavite nekom drugom, koji zna cijenit takvu firmu[emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg].
Neznam koji su to igrači, koji pokušavaju 1 ili 4 dionicom rušiti cijenu .To ne prolazi uzalud vam trud.Jer samo mi, koji smo uložili veliki novac , to kod nas ne prolazi.Nema mjesta panici,jer suprotno sve će doći na svoje.[emo_smijesak][emo_palacg].
Pošto samo ja se javljam,nebi zanemario današnje trgovanje.Ja vam cijelo vrijeme pričam,da je ova zlatna dionica.
Neznam zašto se brišu moji postovi,očito da ne uznemirim ,zakuhanu situaciju na burzi.Moji komentari na tom forumu,dobronamjerni.Nikoga ne prisiljavam da radi prema mojim uputama.
ZATO BI MOLIO MODELATORA DA MI NE BRIŠE POSTOVE!!!!!!!!!!!
A što će nam forum, ako ne smijete pisati točne i provjerene informacije.
I to da je Gos.MRŠIĆ na čelnoj funkciji do kraja ove godine.Da dolazi jedna strana faca na tu funkciju.
To već vani vrapci pričaju,sve pikanterije vezane uz firmu i sam grad.
Važno je napomenuti, MRŠIĆ SE VRAĆA U POLITIKU I SABOR.
Bit će tu svašta[emo_smijesak][emo_palacg].
Kupnja je stala do 280 kn ima malo više od 700 kom.
Kad se otkine tih 700 kom .Bit će svima lakše ,jer ovi nalozi na prodaji od nekoliko od 18 -80 kom je sića.
Živi bili pa vidjeli[emo_smijesak][emo_kuna][emo_palacg].
I petak je bilo trgovanje na lijepoj razini,nadam se da će i dalje tako biti.
Mada u vezi kompanije o mogućem: PREUZIMANJU ili O STRATEŠKOM PARTNERU sama PODRAVKA, se očitala površinski.Iz toga se može zaključit da još nije sve gotovo.
ČELNI ČOVJEK PODRAVKE SE NIJE JASNO IZJASNIL, KOJI JE I ZAKUHAL CIJELU SITUACIJU.
STOGA SMATRAM,DA SE ON MORA IZJASNIT TOJ SITUACIJI.
Ako od toga neće biti ništa ,moje je mišljenje da ga se kazni od strane HANFE.
Moje je mišljenje i toga se držim, da dolaze zagonetni dani na tu temu.
Ja osobno nisam taj da sada vas nagovaram:K/P.
Vrijeme će pokazat svoje,zato i jesmo na burzi ili na forumu .
POZDRAV SVIM DIONIČARIMA NAŠE BURZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![emo_smijesak][emo_palacg].