PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 16:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
145,16
96.968
668
143,50
145,00
-0,68%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Adris ulaže u Podravku !!

Moze li biti vece ironije?!

“Konačna rang lista na temelju koje su proglašeni najbolji napravljena je temeljem podataka sa Zagrebačke burze o poštivanju pravila objavljivanja redovitih i izvanrednih informacija vezanih uz poslovanje,…”

[emo_zloban]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Adris ulaže u Podravku !!

Ja mislim s obzirom na izjavu direktora preduzeca da Podravka kupuje Adris.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ja mislim da slijedi dokapitalizacija tvrtke u kojoj ce mozda sudjelovati i ADRIS i akvizicija u Srbiji Aleva ili Bambi Banat

Tko ima Podravkin CD-listu dioničara nek napiše koliko je Mršić danas prodao dionica.

ako Podravka nekog kupuje to može biti samo minus za dionicu.
S obzirom na njihove velebne kupnje SMS-a, i ostalih stvari a vidim da se način razmišljanja sa novom upravom nije promijenio.

1. Aleva ne vredi više od 10m evra
2. Bambi nije na prodaju (je ali samo ako ga masno preplati tipa 70m evra

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Bambi nije na prodaju (je ali samo ako ga masno preplati tipa 70m evra
ma cijena se uvijek moze dogovoriti uvijek se trazi puno pa zavrsi na nekoj realnosti:)

Ljudi ja ne znam kaj dramite. Dobili ste besplatnu informaciju iz prve ruke i opet niste zadovoljni. Sad se tu prepirete kaj je dobro kaj nije[emo_smijeh]ali mislim da to svejedno neće zaustaviti rast. Čovjek vam je sve rekao[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Šta na kraju je?a šta nije?
[emo_zacudjen]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Ljudi ja ne znam kaj dramite. Dobili ste besplatnu informaciju iz prve ruke i opet niste zadovoljni. Sad se tu prepirete kaj je dobro kaj nije[emo_smijeh]ali mislim da to svejedno neće zaustaviti rast. Čovjek vam je sve rekao[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Hvala mu. Na temelju toga sam se danas iskrcao. Ostatak sutra ako će ići i dalje po toj cijeni.

IGH,KSST, CROS, PTKM i sad Podravka.
Cijena se napucava na rekla-kazala.
Da se razumijemo. Ja mislim da ova dionica vrijedi ovoliko ali više ne. Bar ne još 2-3 god. Hlađenje će biti žestoko. Brzo će to na 240-250

Mršićeva izjava i reakcija burze – potvrđuje tezu- da informacije putem
najužih novinarskih izvjestitelja – bliskih političkim informacijama-

atomskom brzinom- DOLAZE NA ZAGREBAČKU BURZU!

Investitori koji rade, ili investiraju radnim danom putem monitora u kancelarijama, ili drugim uredima a bliski su svakodnevnim prometima na
tržištu kapitala- ne bi na ovaj način reagirali na izjavu tako brzo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close