Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 144,98 | 37.406 | 258 | 144,50 | 146,00 | 0,34% |
Ima, ima….
>
29.07.2012.
<
PODRAVSKI OTKRIVA-TAJNA MENADŽERSKIH UGOVORA
Mršićevoj novoj Upravi MILIJUNI KUNA u opcijskim dionicama
| Fotografirao: Nikola Wolf
Hm, mislim da ovo može u samo jednom smjeru.
Vozim se jučer motorom, i ajde stat ću na pumpi u Đurđevcu kupit sok i pljuge, pa vidjeh prošlotjedni Podravski list. Imaju dobar izvor, sve se znalo već prošli tjedan prije izvješća.
A i ovo gore što je Lojtra napisao.. Nebu dobro..
zanimljiv je ovaj "kupac" sa 100H, uopće ne kupuje, ali lagano gura male prema gore da skidaju s aska, vjerojatno baš njegove dionice
zanimljiv je ovaj "kupac" sa 100H, uopće ne kupuje, ali lagano gura male prema gore da skidaju s aska, vjerojatno baš njegove dionice
hehe digli su ovoga automatiziranog što već danima kontrolira bid na 210
[lol]
Samo neka Podravka ostane na ovim razinama ja vjerujem u nju ,ako mi se poklope neke stvari sve cu uloziti u nju .Tu ce biti puno interesenata kada bude dokapitalizacija i prodaja drzavnog udjela.
potpisujem, ja sam stalno na bidu ali ovaj automatic nalog ne dozvoljava nikome da bude iznad, a po asku mi se zasada ne udara.
Pa nema razloga da pada dionica ispod 220 rezultat je ok
Idemo i ispod 200 kn. [sad]
Idemo i ispod 200 kn. [sad]
[/quote]
možda mislite na solaris, teško da će ovo ispod 200, dva tjedna je tu tata automatic koji vam polako kupuje ili nadokupljuje. vidjet ćemo u top 10 uskoro.
evo me unutra 😀
Bolje ti je da odmah izađeš van. Čine sve da sruše dionicu na 20-tak kn.
Evo novog rasipništva novih nesposobnih menađera Podravke:
STIGLI NOVI ’TUTAČI’ – Podravkini direktori preuzeli passate vrijedne 350.000 kn
| Fotografirao: Nikola Wolf