PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
144,98
37.406
258
144,50
146,00
0,34%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ima, ima….
>
29.07.2012.
<

PODRAVSKI OTKRIVA-TAJNA MENADŽERSKIH UGOVORA

Mršićevoj novoj Upravi MILIJUNI KUNA u opcijskim dionicama
| Fotografirao: Nikola Wolf

Hm, mislim da ovo može u samo jednom smjeru.
Vozim se jučer motorom, i ajde stat ću na pumpi u Đurđevcu kupit sok i pljuge, pa vidjeh prošlotjedni Podravski list. Imaju dobar izvor, sve se znalo već prošli tjedan prije izvješća.

A i ovo gore što je Lojtra napisao.. Nebu dobro..

Vaš link

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

zanimljiv je ovaj "kupac" sa 100H, uopće ne kupuje, ali lagano gura male prema gore da skidaju s aska, vjerojatno baš njegove dionice

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

zanimljiv je ovaj "kupac" sa 100H, uopće ne kupuje, ali lagano gura male prema gore da skidaju s aska, vjerojatno baš njegove dionice

hehe digli su ovoga automatiziranog što već danima kontrolira bid na 210
[lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Samo neka Podravka ostane na ovim razinama ja vjerujem u nju ,ako mi se poklope neke stvari sve cu uloziti u nju .Tu ce biti puno interesenata kada bude dokapitalizacija i prodaja drzavnog udjela.

potpisujem, ja sam stalno na bidu ali ovaj automatic nalog ne dozvoljava nikome da bude iznad, a po asku mi se zasada ne udara.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Već 6 mjeseci se maltretira ova dionica na dolje, a TOP 10 stalno ide gore ?

[undecid]

ja se postavio na kupnju na 205 pa ćemo vidjet sutra 😀

Pa nema razloga da pada dionica ispod 220 rezultat je ok

Idemo i ispod 200 kn. [sad]

Pa nema razloga da pada dionica ispod 220 rezultat je ok

Idemo i ispod 200 kn. [sad]
[/quote]

možda mislite na solaris, teško da će ovo ispod 200, dva tjedna je tu tata automatic koji vam polako kupuje ili nadokupljuje. vidjet ćemo u top 10 uskoro.

evo me unutra 😀

evo me unutra 😀

Bolje ti je da odmah izađeš van. Čine sve da sruše dionicu na 20-tak kn.
Evo novog rasipništva novih nesposobnih menađera Podravke:

STIGLI NOVI ’TUTAČI’ – Podravkini direktori preuzeli passate vrijedne 350.000 kn

| Fotografirao: Nikola Wolf

New Report

Close