Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 153,94 | 26.324 | 171 | 153,00 | 153,50 | 0,00% |
Mislim da ce mirovinci morati dati javnu ponudu za dionice podravke zbog zajednickog djelovanja
a kako će im to dokazati? nisu dali zajedničku ponudu nego je svatko kupovao za sebe po različitim cijenama….jer po toj logici svi mi koji smo kupovali kad i fondovi smo zajednički s njima djelovali? ma hajde ….
Mislim da ce mirovinci morati dati javnu ponudu za dionice podravke zbog zajednickog djelovanja
a kako će im to dokazati? nisu dali zajedničku ponudu nego je svatko kupovao za sebe po različitim cijenama….jer po toj logici svi mi koji smo kupovali kad i fondovi smo zajednički s njima djelovali? ma hajde ….
[/quote]
Na primjer primjera, ako nekaj zajednički naprave u sklopu NO-a. Pogledajte slučaj TNSA.
U cemu je taj potencijal ?
[/quote]
u dizanju cijene hrani…..gigantskom [wink]
[/quote]
Hiperinflacija je dakle potencijal… Dobar, dobar…
[/quote]
kolega ja uopće nisam spominjao hiperinflaciju…… mislio sam na dizanje cijene hrane u metalu a ne novcu…….
što znači da ćete vi biti i gladi i žedni…… [bye]
[/quote]
Na primjer primjera, ako nekaj zajednički naprave u sklopu NO-a. Pogledajte slučaj TNSA.
[/quote]
kolega da niste vi onaj tip što je svojevremeno govorio o 11.000 kuna dividende na tnsa [huh]
kolega da niste vi onaj tip što je svojevremeno govorio o 11.000 kuna dividende na tnsa [huh]
Slobodno prekopajte arhivu foruma. TNSA spominjem jer je korisno pročitati Hanfin zaključak o zajedničkom djelovanju. Uostalom, slično je i s Dalekovodom.
Slobodno prekopajte arhivu foruma. TNSA spominjem jer je korisno pročitati Hanfin zaključak o zajedničkom djelovanju. Uostalom, slično je i s Dalekovodom.
[/quote]
he,he,lebowski znači ti si taj,,,
[wink]
Cini se da INKA nije zaprimila nalog na vrijeme …
ništa od javne ponude:
Nakon što su mjesecima u medije puštana upozorenja da će Hanfa ispitivati preuzimanje Podravke od mirovinskih fondova, odluka je naposljetku pala: zajedničkog djelovanja nije bilo te fondovi ne trebaju podnijeti ponudu za preuzimanje iako imaju gotovo 30 posto dionica.
http://www.poslovni.hr/vijesti/kad-hanfa-izgubi-kompas-nastaje-kaos-192256.aspx
I sad vi ulažite u Podravku…
A još kad vidite ovo:
http://www.vecernji.hr/vijesti/vitkovic-prijavljen-da-je-2008-ostetio-podravku-zbog-hss-a-clanak-353247
To samo znači da je Mrle krenuo po svoje. Upečatljiv je naslov u današnjem Globusu:
Želi samo jedno: Podravku
[/quote]
Mrle će izgleda dobiti što je i htio?
http://www.business.hr/kompanije/kukuriku-koalicija-mrsicu-daje-podravku-a-jurcicu-nadzorni-odbor-ine
Ako Mrle bude predsjednik to je dobro jer slijedi dokapitalizacija tvrtke za koju se on zalagao i preuzimanja u srbiji
Ako Mrle bude predsjednik to je dobro jer slijedi dokapitalizacija tvrtke za koju se on zalagao i preuzimanja u srbiji
Mislim da ni od dokapizalizacije ni od akvizicija neće biti ništa.
Što se dokapizalizacije tiče, tu bi trebala sudjelovati i država, u što je teško povjerovati s obzirom na trenutno stanje.
Realno, Podravki ne trebaju nove akvizicije jer je ionako preglomazna i neorganizirana.
Treba im jedno dobro čišćenje i preslagivanje, možda i prodaja djelova firme.