PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 14:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
150,95
81.664
541
150,50
151,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@kamenac
pa to sam i indirektno htio reči… Podravka se time riješila posredno zavrzlamnog utega Pluris/Validusa…, a Validus radi Plurisa blokade računa od strane Podravke… u cijeloj "spice priči" te zbog iste… Podravka još jedino od Fimaša potražuje slijedeće:
http://hr.seebiz.eu/podravka-naplacuje-dug-fima-grupi-prodajom-50-mirne/ar-3117/

varaš se, podravka pokreće ovrhu nad imovinom plurisa i validusa i zbog njihove avalirane mjenice koja je dospjela na naplatu podravki kao jamcu. cijena prava sitnica: 110 milijuna kuna.

hate red

Ja sam ovih dana kupovao podravku vidjet ćemo imam strpljenja i čekam

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

@kamenac
moram te ispraviti, jer barataš lanjskim podacima… zadnji tzv. sviježi jesu:
http://www.regionalni.com/crna-kronika/ostali-dogadjaji/4264-podravka-dobiva-od-217-milijuna-kuna-od-sljednika-fima-grupe-

prodaja ovog OTP-ovog paketa nije amnestirala VLDS i ostale iz FIMA grupe jer OTP ovom prodajom nije naplatio cijeliiznos – oni su taj paket platili preko 400 kn po dionici, pa tu ostaje još poveći iznos koji će Podravka utjerati od VLDS &co da bi namirila OTP do kraja!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ZZtop, zajam je JEDNO, a avalirana mjenica DRUGO.
Podravka od bivšeg sustava Fima grupe potražuje UKUPNO oko 220 milja kuna (pozajmica, mjenica, mirna…). Ne znam jesu li već pokrenuli ovrhu za cijeli taj iznos ili nisu…

hate red

ZZtop, zajam je JEDNO, a avalirana mjenica DRUGO.
Podravka od bivšeg sustava Fima grupe potražuje UKUPNO oko 220 milja kuna (pozajmica, mjenica, mirna…). Ne znam jesu li već pokrenuli ovrhu za cijeli taj iznos ili nisu…

Nestala dokumentacija….
[lol]

Podravka d.d. – obavijest sukladno čl. 464. ZTK

20.7.2011 15:27:31

Podravka d.d. dostavila je obavijest zaprimljenu od AZ d.o.o. slijedećeg sadržaja:"sukladno članku 161. Pravila Zagrebačke burze i članku 464. Zakona o tržištu kapitala obavještavamo Vas o stjecanju dionica Podravke d.d. kako slijedi: ime osobe koja obavlja rukovoditeljske dužnosti pri izdavatelju ili, ako je to primjenjivo, ime osobe koja je usko povezana s tom osobom: Dinko Novoselec, član je Nadzornog odbora izdavatelja Podravka d.d., a ujedno i predsjednik Uprave Allianza ZB d.o.o. društva za upravljanje obveznim mirovinskim fondom; Razlog za obvezu prijave: Obveza prijave utvrđena je člankom 464. stavak 3. Zakona o tržištu kapitala, a u svezi sa stavkom 2. točka 4. istog članka; 3. ime relevantnog izdavatelja: Podravka prehrambena industrija d.d., Ante Starčevića 32, 48 000 Koprivnica 4. opis financijskog instrumenta: dionica burzovne oznake PODR-R-A, HRPODRRA0004 5. vrsta transakcije – stjecanje dionica sudjelovanjem u ponudi za provođenje postupka izvansudskog namirenja zalogom osigurane tražbine 6. datum i mjesto transakcije: Zagreb, 19. srpnja 2011. 7. cijena i volumen transakcije: Ukupno je stečeno 106 599 dionica i to 31.980 dionica po cijeni od 301,00 HRK i 74. 619 dionica po cijeni od 316,00 HRK."

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/qRNfp1oZAsbgyH0CqzBMWQ==.pdf

Da li netko zna da li će se prodaja ovih OTP-ovih dionica na neki način reflektirati na Podravkin račun dobiti i gubitika? Naime, ranije su otpisali/rezervirali preko 300 milijuna kn vezano uz aferu spice…
Da li se sada dio tog iznosa vraća sa pozitivnim predznakom?

Mislim da su rezervirali 100 mil. kn za razliku od prodajne cijene paketa i razlike kredita…

Podravka d.d. – obavijest sukladno čl. 464. ZTK

20.7.2011 15:27:31

Podravka d.d. dostavila je obavijest zaprimljenu od AZ d.o.o. slijedećeg sadržaja:"sukladno članku 161. Pravila Zagrebačke burze i članku 464. Zakona o tržištu kapitala obavještavamo Vas o stjecanju dionica Podravke d.d. kako slijedi: ime osobe koja obavlja rukovoditeljske dužnosti pri izdavatelju ili, ako je to primjenjivo, ime osobe koja je usko povezana s tom osobom: Dinko Novoselec, član je Nadzornog odbora izdavatelja Podravka d.d., a ujedno i predsjednik Uprave Allianza ZB d.o.o. društva za upravljanje obveznim mirovinskim fondom; Razlog za obvezu prijave: Obveza prijave utvrđena je člankom 464. stavak 3. Zakona o tržištu kapitala, a u svezi sa stavkom 2. točka 4. istog članka; 3. ime relevantnog izdavatelja: Podravka prehrambena industrija d.d., Ante Starčevića 32, 48 000 Koprivnica 4. opis financijskog instrumenta: dionica burzovne oznake PODR-R-A, HRPODRRA0004 5. vrsta transakcije – stjecanje dionica sudjelovanjem u ponudi za provođenje postupka izvansudskog namirenja zalogom osigurane tražbine 6. datum i mjesto transakcije: Zagreb, 19. srpnja 2011. 7. cijena i volumen transakcije: Ukupno je stečeno 106 599 dionica i to 31.980 dionica po cijeni od 301,00 HRK i 74. 619 dionica po cijeni od 316,00 HRK."

znaci dinkec je kupio dionice podravke za 420 godisnju prosjecnu hrvatsku placu…bravo dinko ljubi te svekoliko pucanstvo. a dinkec ce zaraditi na tome barem 1000 godisnju prosjecnu placu u RH. pa sto ce kad ima finu placu za toliki stres, ni rudari nisu pod tolikm stresom.

New Report

Close