PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 03:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
150,94
83.169
551
150,50
151,00
-0,33%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dobio čistu 1… znači VLDS… [rolleyes]

podr moze imati dobit 200 mil kn, to je realna cijena 700 kn po dionici. sve ostalo je plasionica, ali treba pricekati jos godinu dvije.

nevjerojatno, prodajom ovih 10% Podravke počinje preuzimanje Podravke, a ulagači umjesto da dižu cijenu na burzi, ruše je [shocked]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

podr moze imati dobit 200 mil kn, to je realna cijena 700 kn po dionici. sve ostalo je plasionica, ali treba pricekati jos godinu dvije.

čekanje je majka mudrosti. mjesec, godinu, dvije, pet…

ma nece biti toliko ako neka tvrtka uzme 10 POSTO BRZO CE USLIJEDITI JAVNA PONUDA na burzi

http://www.poslovni.hr/vijesti/politika-ce-uciniti-sve-da-mirovinci-dobiju-podravkin-paket-183135.aspx
čini mi se da zbog ovoga cijena može samo dolje

mislim da je to odlicno za dionicu jer ce uslijediti nadmetanje izmedju mirovinaca i Unilevera a to moze samo dici cijenu

http://www.poslovni.hr/vijesti/politika-ce-uciniti-sve-da-mirovinci-dobiju-podravkin-paket-183135.aspx

mirovinci mogu samo dati ponudu kao svi drugi, što je odlično jer što je više ponuđača, cijena će biti viša… ne prodaje država tih 10% pa da može odrediti cijenu i kome će to prodati nego ide natječaj pa tko da više [thumbsup]

mirovinci mogu samo dati ponudu kao svi drugi, što je odlično jer što je više ponuđača, cijena će biti viša… ne prodaje država tih 10% pa da može odrediti cijenu i kome će to prodati nego ide natječaj pa tko da više [thumbsup]
[/quote]
zato cijena divlja na burzi….cilj je pokupiti taj paket i ništa više

predlazem mirovincima da naprave isti omjer kao s inom, neka naprave kupnju na (2801/1800)*320=498 kn. naime, zar ina nije bila na 1800 kn pa su isli kuna iznad mol-a. btw, vec ove godine ce podravka i realno vrijediti tih 500 kn jer vjerujem u dobit od 150 mil kn…a to je za ovu vrstu kompanije koja se jos nudi za preuzimanje prilicno fer vrijednost. kasnija ponuda ionako mora ici na cijeni po koj su kupili unutar godine dana.

predlazem mirovincima da naprave isti omjer kao s inom, neka naprave kupnju na (2801/1800)*320=498 kn. naime, zar ina nije bila na 1800 kn pa su isli kuna iznad mol-a. btw, vec ove godine ce podravka i realno vrijediti tih 500 kn jer vjerujem u dobit od 150 mil kn…a to je za ovu vrstu kompanije koja se jos nudi za preuzimanje prilicno fer vrijednost. kasnija ponuda ionako mora ici na cijeni po koj su kupili unutar godine dana.

sve 5,samo mi objasni zašto ne reagira na burzi tako,ja vidim pritisak na prodaju

Kako 150 milijuna kn dobiti i tih 500 kn idu zajedno?? Pa i ja mislim da je 150 milijuna sasvim moguće, pa imam bitno drugačiju procjenu vrijednosti. Osim ako ti nemaš neke ogromne stope rasta dobiti sa tih 150 mil u planu, ali ja to ne smatram vjerojatnim. Meni je puno vjerojatnije da sa 150 milijuna vrlo laganim korakom ide naprijed.

New Report

Close