Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 144,98 | 37.406 | 258 | 144,50 | 146,00 | 0,34% |
današnji veliki promet može biti promjena pozitivnog trenda,ili samo veliki preslaguju………?
tko mi može reći svoje mišljenje?
pretakanje među fondovima.
kratkoročno, može se očekivati još jedan blagi pad kad izađe info da otp prodaje.
a nakon toga – bog zna…
ovdje je bitno da ova "sposobna" koalicija padne s vlasti, pogotovo HSS koji je glavna kočnica svega, a onda je realno očekivati privatizaciju PODR. to bi moglo krajem godine lagano krenuti, a cijena bi onda trebala skočiti na 400-450 kn
ovo danas bi trebalo pozitivno značiti za podravku……..otvorena vrata za eu
podravka je odavno u eu.
trenutno 55 posto prodaje ostvaruje u izvozu.
podravki je ulazak hrvatske u eu zapravo veliki problem.
zašto? pa zato jer će joj napravit preveliku barijeru prema tržištima ex-yu.
ako hitno ne dislocira dio strateške proizvodnje u srbiju (vegeta, dječja hran, juhe) – bit će nakon 2013. u velikim problemima.
podravka je odavno u eu.
ako hitno ne dislocira dio strateške proizvodnje u srbiju (vegeta, dječja hran, juhe) – bit će nakon 2013. u velikim problemima.
[/quote]
do 2013. Podravka će imati novog gazdu (privatizacija), tako da to više neće biti nikakav problem
podravka je odavno u eu.
[/quote]
do 2013. Podravka će imati novog gazdu (privatizacija), tako da to više neće biti nikakav problem
[/quote]
A i države ex juge će imati nove bescarinske trgovinske ugovore sa EU.
pa ja isto mislim da ako otp proda 10% nekoj stranoj kompaniji da ce uslijediti javna ponuda na burzi
pa ja isto mislim da ako otp proda 10% nekoj stranoj kompaniji da ce uslijediti javna ponuda na burzi
i šta možemo očekivati ondaa na burzi od podravke?
to kraul31:
kakve veze sad vlasništvo ima s tim? tko god bio vlasnik taj će problem morat riješit…
to idiot:
hoće, hoće, kako da ne. eu će širom otvoriti vrata proizvodima iz srbije, bih i makedonije, posebno poljoprivrednima…
Ljudi, nemojte biti ludi i kupovati dionice po ovako visokim cijenama i to od društva iz Remetinca na čelu s Polijem. Dat će oni i po 100 kn samo da čim prije spreme koliko toliko love u Džep, odnosno njihove pajde.
Vidi po koliko prodaju Dlkv, i to već par godina. Pametnom dosta.
Ljudi, nemojte biti ludi i kupovati dionice po ovako visokim cijenama …
kolega, kad već tvrdite da je ovo visoka cijena, dajte nam kratku FA po kojoj je ova cijena visoka, tj. dionica skupa? ili vi to onako od oka lupetate? [yawn]