PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
144,98
37.406
258
144,50
146,00
0,34%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

današnji veliki promet može biti promjena pozitivnog trenda,ili samo veliki preslaguju………?
tko mi može reći svoje mišljenje?

pretakanje među fondovima.
kratkoročno, može se očekivati još jedan blagi pad kad izađe info da otp prodaje.
a nakon toga – bog zna…

hate red

svi imamo prevelika ocekivanja kad ce biti objavljeno izvjesce za q2

ovo danas bi trebalo pozitivno značiti za podravku……..otvorena vrata za eu

ovdje je bitno da ova "sposobna" koalicija padne s vlasti, pogotovo HSS koji je glavna kočnica svega, a onda je realno očekivati privatizaciju PODR. to bi moglo krajem godine lagano krenuti, a cijena bi onda trebala skočiti na 400-450 kn

podravka je odavno u eu.
trenutno 55 posto prodaje ostvaruje u izvozu.
podravki je ulazak hrvatske u eu zapravo veliki problem.
zašto? pa zato jer će joj napravit preveliku barijeru prema tržištima ex-yu.
ako hitno ne dislocira dio strateške proizvodnje u srbiju (vegeta, dječja hran, juhe) – bit će nakon 2013. u velikim problemima.

hate red

podravka je odavno u eu.
ako hitno ne dislocira dio strateške proizvodnje u srbiju (vegeta, dječja hran, juhe) – bit će nakon 2013. u velikim problemima.
[/quote]

do 2013. Podravka će imati novog gazdu (privatizacija), tako da to više neće biti nikakav problem

podravka je odavno u eu.
[/quote]

do 2013. Podravka će imati novog gazdu (privatizacija), tako da to više neće biti nikakav problem
[/quote]

A i države ex juge će imati nove bescarinske trgovinske ugovore sa EU.

pa ja isto mislim da ako otp proda 10% nekoj stranoj kompaniji da ce uslijediti javna ponuda na burzi

pa ja isto mislim da ako otp proda 10% nekoj stranoj kompaniji da ce uslijediti javna ponuda na burzi

i šta možemo očekivati ondaa na burzi od podravke?

to kraul31:
kakve veze sad vlasništvo ima s tim? tko god bio vlasnik taj će problem morat riješit…

to idiot:
hoće, hoće, kako da ne. eu će širom otvoriti vrata proizvodima iz srbije, bih i makedonije, posebno poljoprivrednima…

hate red

Ljudi, nemojte biti ludi i kupovati dionice po ovako visokim cijenama i to od društva iz Remetinca na čelu s Polijem. Dat će oni i po 100 kn samo da čim prije spreme koliko toliko love u Džep, odnosno njihove pajde.
Vidi po koliko prodaju Dlkv, i to već par godina. Pametnom dosta.

Ljudi, nemojte biti ludi i kupovati dionice po ovako visokim cijenama

kolega, kad već tvrdite da je ovo visoka cijena, dajte nam kratku FA po kojoj je ova cijena visoka, tj. dionica skupa? ili vi to onako od oka lupetate? [yawn]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

New Report

Close