Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 153,70 | 35.504 | 231 | 153,00 | 153,50 | -0,33% |
Energetika, ITC, farmaceutska industrija i zdravstvo budući su generatori rasta, smatraju vodeći ljudi regionalnih kompanija!!
fantastično!
Odma dijnica raste.
Stvarnio me čudi kako je nisu zakucali na 300, minimum.
Ako OTP ne rasprodaje, tko onda tako divljački izlazi?
1. FIMA AMI LTD 576.880 10,64%
2. HZMO 575.598 10,62%
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 534.858 9,87%
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 440.017 8,12%
5. PBZ Croatia osiguranje OMF 349.974 6,46%
6. Erste Plavi OMF 325.163 6,00%
7. AZ OMF 324.291 5,98%
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 321.804 5,94%
9. PODRAVKA D.D. (1/1) 177.511 3,28%
10. Raiffeisen OMF 176.512 3,26%
UKUPNO 3.802.608 70,17%
Dakle Friščić je rekao da će narod Podravine "oružijem braniti Podravku od preuzimanja". Potom je okupatorom nazvao OMF ove. Ako netko želi preuzeti ( ili sudjelovati u preuzimanju) tada se krca dijonicama. Da bi dijonice krcao netko mora istrpavati. Iz prvije 10 je jedini koji bi mogao istrpavati HFP- gdje na njega naletiš rasta nema.
nekako smrdi da se dogovorno prekrcava jer se cijena očito umjetno održava 315-325, zapravo bi trebala ići puno niže obziorom na pritisak prodaje, i obzirom da se se prodaje nalozi žderu pitonovski, u velikim zalogajima bez žvakanja. i da je prodaja dosadna ko udav.
nekako nema logike, tako da ispada da rasta nema zbog toga što bi rast ublažio krivnju okrivljenicima afere Spice- to mi je jedino logično nelogično objašnjenje.
Možda HFP?
Što je ovo sa četvrtim kvartalom? Pa još se ne koriste poskupljeni inputi, to tek predstoji.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/PODR-fin2010-1Y-NotREV-K-HR.pdf
U privitku 5-godisnji grafic…
…polako ali sigurno…ili ona poznata…tiha voda brege dere…
U Podravku ulazi strana prehrambena kompanija?
Iz krugova bliskih Nadzornom odboru Podravke procurili su i rezultati za prva dva mjeseca ove godine, Te informacije govore da je Podravka u prva dva mjeseca, u kojima inače redovito bilježi minuse, ostvarila gotovo 10 milijuna kuna neto dobiti i rast prodaje od sedam posto.
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/U-Podravku-ulazi-strana-prehrambena-kompanija
P.S. nemojte nasjedati na ove clanke…izgleda da netko hoce van
CEKAJTE SLUZBENU POTVRDU
Što je ovo sa četvrtim kvartalom? Pa još se ne koriste poskupljeni inputi, to tek predstoji.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/PODR-fin2010-1Y-NotREV-K-HR.pdf
koga briga za četvrti kvaratal to je iza nas
a prvi kvartal 2011 bilježi izvanredne rezultate
plus
U Podravku ulazi strana prehrambena kompanija?
nebudite ludi!!
Vidite kako vas navlace na kupnju.
Sad ce bild biti popunjen samo da bi tukli po asku…ide to dole za 30 min jer je prodaja prejaka.
Na burzi je sve moguce, pa i da dijonica ide gor i da dijonica ide dolj….
No malo mi je ovaj naslov bombastičan "U Podravku ulazi strana prehrambena kompanija?", jer već tri mjeseca znamo da će netko ući u Podravku preko OTP a, zar bi bilo neko velko čudo da to bude prehrambeni kolega. mene bi više čudilo da u podravku uđe Zastava iz Kragujevca ili Mick Jagger.
nebudite ludi!!
Vidite kako vas navlace na kupnju.
Sad ce bild biti popunjen samo da bi tukli po asku…ide to dole za 30 min jer je prodaja prejaka.
Jučer smo mi brzoprstići izgorili nas LKRI.
I zato je Podravka ovako slabo reagirala.
Možda je to i bolje.Lagano čišćenje ASK i polakši rast.
Ipak je informacija došla preko Jutarnjeg i to vrijedi više od seebiza i sličnih mutikaša.
U Podravki će biti i meda i mlijeka!