Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,45 | 19.992 | 132 | 151,00 | 151,50 | -0,33% |
sam belupo vrijedi 325 kn po dionici. kupio 8 kom podravke nek se nadje. vrijedit ce barem 1/4 od cijene plive a onda je prodana ako se ne varam za 16ak milijardi kn, pa valjda podr vrijedi 4 milijarde, a to ce biti 100 eurica po dionici jednog dana, a takvog covjeka ima malo tko, LJ Jurcic zvijezda HR gospodarstva u 2011.
sam belupo vrijedi 325 kn po dionici. kupio 8 kom podravke nek se nadje. vrijedit ce barem 1/4 od cijene plive a onda je prodana ako se ne varam za 16ak milijardi kn, pa valjda podr vrijedi 4 milijarde, a to ce biti 100 eurica po dionici jednog dana, a takvog covjeka ima malo tko, LJ Jurcic zvijezda HR gospodarstva u 2011.
Ma o cemu ti pricas…jest da je Belupo dobra firma, ali nikako nije za usporediti tadasnju Plivu i danasnji Belupo…osim toga, tadasnja Pliva nije bila samo tvornica generckih lijekova, kao sto je to danas, a i kao sto je to danas Belupo…
di god su mirovinci oces neces sve nesto smrdi na rast cijene…
komentari na clanak?
http://www.poslovni.hr/vijesti/nakon-ine-mirovinci-kupuju-dionice-podravke-169450.aspx
Situacija na INI još dan danas nije jasna, a kamol će bit na Podravci gdje je drmeš tek počeo. Ko će s kojom, koja će s kim, gore il dolje.
Vrlo je malo uposleno profesionalnih drukera, pa ni psiholološki pristup ne daje mogućnost predmjevanja analizi. Neka naznaka boljitka cijene dionice u kratkoročnom peroidu su konzekvence u obliku postotaka na postove sa sadržajem određenih sintaksi, iz čega bi se dala izvući premisa da izostanak dramatizacije bizarnimm podacima na forumu vodio ka jednom: rastu dionice.
Ma o cemu ti pricas…jest da je Belupo dobra firma, ali nikako nije za usporediti tadasnju Plivu i danasnji Belupo…osim toga, tadasnja Pliva nije bila samo tvornica generckih lijekova, kao sto je to danas, a i kao sto je to danas Belupo…
[/quote]
jel ja pisem na kineskom? napisao sam da belupo vrijedi 0.1 plive ili ako vam je lakše 10% od plive.
ako je pliva prodana za 16 milijardi kuna, tvrdim da belupo vrijedi 1.5 milijardi kuna.
Podravka s Jurcicem u timu ide dalje.
Bute se vgodno iznenadili kak se mogu izvleči iz vsega u kaj su ih domoljubi pogurali.
di god su mirovinci oces neces sve nesto smrdi na rast cijene…
komentari na clanak?
http://www.poslovni.hr/vijesti/nakon-ine-mirovinci-kupuju-dionice-podravke-169450.aspx
Ma tu svakih par dana izađe neki novi članak, ali svaki put je nada u rast cijene kratko potrajala.
Na prošlom sastanku prije par dana su rekli da će novi sastanak OTP – Podravka biti za 3 tjedna i da se još ništa nije dogovorilo pa zaključite koliko se može vjerovati Nacionalu. Ako ima nešto u tome, mogla bi i HANFA tražiti pojašnjenje, blokirati trgovanje?
Kako god, držim dionicu do daljnjega, prije svega što očekujem dobre poslovne rezultate, a ako se pokaže istinitim da će mirovinci kupovati, tada je sve jasno -> ide ovo gore, preko 350kn.
Ako nekome još nije jasno…
Znači ide docap?Na koliko misliš da bi bio?Šapni naPM
Ha ,ha mislim da je kamenac nešto drugo želio naglasiti.
Pozdrav
P.S.
Nego, čini mi se da su neki bili gazdarice i u INI.
evo i mene u ovoj dionici. trebao sam to napraviti prije mjesec dana, ali valjda nije kasno. inu sam propustio, pa ne želim da se nešto dogodi s podravkom bez mene. a da bi se stvari mogle događati, više je nego očito.