PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 02:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
151,45
19.992
132
151,00
151,50
-0,33%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Gdje je kraj lopovluku ?
http://www.vecernji.hr/regije/pri-kraju-istraga-slucaju-adria-menadzeri-opet-idu-remetinec-clanak-219013

obožavam strvine-posebno ovce

U lokalnom tjedniku "glas podravine" je bio ovaj tjedan intervju sa članicom uprave zadužene za financije gdje spominje dokapitalizaciju za 100 000 eura…

http://glaspodravine.hr/2010/10/28/broj-41-29-listopada-2010/

nema puno laprdanja…to se trazi… [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

podravka bi mogla biti kao ina mozda i bolja jer nema vecinskog vlasnika samo da rijese to sa otp bankom

jedva čekam šort…tu ću bar 200000 kn zaradit….ovo je rođena firma za to [thumbsup]

u pravu ste kolega

a pukla i kota 280…
pametni znaju cemu služi bid [thumbsup]
[/quote]
jel se jos ceka na 200 kn [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

podravka i konzum jedini povecavaju dobit i u krizi

ha ha ha…a franck? a viro? atgr? ne budimo smjesni.

al nitko nema dobit duplo vecu

prehrana kod nas na burzi jednostavno nije IN [embarass]

al nitko nema dobit duplo vecu

u pravu ste, viro ce imati 15 puta vecu dobit nego u 2009. To su relativni parametri. U apsolutnim brojkama, podravka je dobra i vise od toga. Imam povjerenja u novu ekipu. Ljubo ima osim znanja i poštenje. slazem se s vasim prethodnim komentarima o kvaliteti podravke, a o cijeni dionice, nek trziste priča.

nema ozbiljne proizvodnje ni prinosa bez umjetnoga gnoja

Posto sam novi ovdje, moze li mi itko reci, zasto je Podravkina dionica toliko nezanimljiva??? Ima li uopce na to pitenje kakvog suvislog odgovora?
lp

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close