Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,45 | 19.992 | 132 | 151,00 | 151,50 | -0,33% |
Ja bi ju sigurno htio dokapitalizirati.I to tak da kupim po ovim cijenama pa da ju neko drugi digne na 350-400 i onda mi uvale mogućnost da dokapujem po 300 jednu za jednu.I baš bi me brigalo za ATGR i 3 buka i Spajs aferu.Ak baš oš da budem iskren uvalio bi ju na 350-400 tebi da ju ti dokapuješ.
Ekskluzivno: Mirovinci uz potporu države kupuju OTP-ov udjel u Podravci
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/ekskluzivno-mirovinci-uz-potporu-drzave-kupuju-otp-ov-udjel-u-podravci,96284.html
S druge strane, Podravka će uskoro vjerojatno morati ići u dokapitalizaciju ……
koja je ovo navlakuša i to bez ijedne činjenice.-.. vidoviti su pa kao čekaju 10 dana da se kriza smiri a i tko je onda danas prodao 3000kom po 280 ako ne mirovinci…ovo je obična plačena navlakuša!!!
Dobro vam je moj bivši prijatelj maloprije napisao, da je bilo tko imao ambicije otkupiti otepeove dionice to bi već bilo riješeno a ne bi ovi preko ine , mola i siniše malusa pritiskali podravku(državu) da ih otkupi
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/ekskluzivno-mirovinci-uz-potporu-drzave-kupuju-otp-ov-udjel-u-podravci,96284.html
Majko mila
da mi je znati ko bi ovo uopce htio dokapitalizirati…ja bi pristao po 1 kunu, s time da za svaku postojecu dobijam 5 po 1 kunu i garanciju otkupa po 200 kn…ma i onda bi se razmisljao…
Pa nije to atgr pa da se dokapitalizira po 3 booka..
Sva sreca da pametni Tedeschi nije kupio ovog mastodonta
[/quote]
Kad je Fizulic nedavno uspio u dokapitalizaciji "zajebat" i nagovorio razne inst.investitore da se "odreknu" 120 mil.kn u Magmu ne vjerujem da se nebi naslo interese za dokap. Jer njemu bi trebale jos dvije dokapitalizacije a Podravka je ipak nesto drugo. Interesa bi bilo itekako. [thumbsup]
koja je ovo navlakuša i to bez ijedne činjenice.-.. vidoviti su pa kao čekaju 10 dana da se kriza smiri a i tko je onda danas prodao 3000kom po 280 ako ne mirovinci…ovo je obična plačena navlakuša!!!
Dobro vam je moj bivši prijatelj maloprije napisao, da je bilo tko imao ambicije otkupiti otepeove dionice to bi već bilo riješeno a ne bi ovi preko ine , mola i siniše malusa pritiskali podravku(državu) da ih otkupi
[/quote]
Dragi moj,ja sam samo obratio paznju na napisani tekst koji kaze:
S druge strane, Podravka će uskoro vjerojatno morati ići u dokapitalizaciju kako bi se pokrile obveze nastale u aferi Spice, ali i dubioze iz razdoblja kad su akteri te afere vodili koprivničku kompanij
To navode samo kao mogucnost a meni izgleda kao :"Rekla ,kazala"
Poštovani kolega PETINA, nsam imao niti najmanju namijeru komentirati Vaše rijeći, nego isključivo članak iz seebiza, stoga ako sam Vas na bilo koji način citiranjem Vašega posta, doveo u neugodnu situaciju, želim da znate da mi to nije bila namijera.
Pozdrav!
Majko mila
da mi je znati ko bi ovo uopce htio dokapitalizirati…ja bi pristao po 1 kunu, s time da za svaku postojecu dobijam 5 po 1 kunu i garanciju otkupa po 200 kn…ma i onda bi se razmisljao…
[/quote]
Je je, da ti i cijelu firmu daju za 1kn ti bi odbio. Mos mislit. Ak ti je ova dionica tak mrska, zakaj onda stalno pricas na njenoj temi kak ne valja i hvalis ATGR? Osim ako nisi nanjusio Podravku kao pravu priliku pa se zelis ubaciti unutra, samo imas previse ATGR u portfelju pa ti treba netko naivan kome bi ga prodao.
Majko mila
[/quote]
Je je, da ti i cijelu firmu daju za 1kn ti bi odbio. Mos mislit. Ak ti je ova dionica tak mrska, zakaj onda stalno pricas na njenoj temi kak ne valja i hvalis ATGR? Osim ako nisi nanjusio Podravku kao pravu priliku pa se zelis ubaciti unutra, samo imas previse ATGR u portfelju pa ti treba netko naivan kome bi ga prodao.
[/quote]
Tako je kolega efodix…i meni se čini da je tako…pa siguran sam da kolega Delux ne misli ozbiljno da je Atlantic grupa bolja firma od Podravke…tu su neki osobni razlozi a moguće je da kolega želi pošto poto izaći iz Atgr i tko bi ga normalan zbog toga krivio ali između ostalog Podravka je prehrambena firma a Atlantic je firma za preprodaju i mešetarenje tuđih proizvoda…ne može se to uspoređivati… [sealed]
Jucer +2.28%, danas (do sad) rast od 4.53%. Kolega Delux ima stvarno dobar nos, nema kaj! Nadam se samo da je stigao pretrpati ATGR u PODR jer vidim da ATGR bas ne napreduje previse.
Majko mila
[/quote]
[/quote]
nema ti spasa…. [bye]
jedva čekam šort…tu ću bar 200000 kn zaradit….ovo je rođena firma za to [thumbsup]
pobili se pred kraj balade [shocked]
Danas preko 4 milje kuna prometa i preko 14.000 komada. Bit će zanimljivo vidjeti tko se jučer i danas iskrcava, a tko ukrcava. Pa onda sačekati rješenje MOL-ovih dionica, letjet će ovdje perje, PODR je ipak prehrambeni gigant na koji su mnogi bacili oko [thumbsup]