PODR (Podravka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PODR (Podravka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 01:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
PODR
153,70
35.504
231
153,00
153,50
-0,33%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ljubo Jurčić za SEEbiz: Država treba prodati sve udjele ispod 25%, pa i Podravku

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/jurcic-za-seebiz-drzava-treba-prodati-sve-udjele-ispod-25%25%2c-pa-i-podravku,84732.html

Dnevnik HRT1: – Podravka ide u privatizaciju, državnih 25% dionica će biti prodano. Friščić roni suze (krokodilske ili prave, pitanje je sad)?

marcello

e da imam bar jos love za dokup

O privatizaciji tog paketa ovisi je li cijena dionice 100 ili 500 kuna. Ako ne prođe, idemo prema stotki. Preuzimanje Droge je čavao u lijesu Podravke. Ja ću kupovati Čokolešnik, dosta sam financirao HSS.

Dnevnik HRT1: – Podravka ide u privatizaciju, državnih 25% dionica će biti prodano. Friščić roni suze (krokodilske ili prave, pitanje je sad)?

Ne ide ovdje nikakva privatizacija jer nakon izlaska HSLS iz vlade u subotu, samo HSS sada drži HDZ na vlasti. Sad HSS može tražiti što god želi, a kamo li da se jedna Podravka makne iz plana privatizacije. Ovdje ostaje status quo najmanje godinu dana. [yawn]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

O privatizaciji tog paketa ovisi je li cijena dionice 100 ili 500 kuna. Ako ne prođe, idemo prema stotki. Preuzimanje Droge je čavao u lijesu Podravke. Ja ću kupovati Čokolešnik, dosta sam financirao HSS.

niste u toku, Čokolešnik je sad Podravkin brend [wink]

mislim da je privatizacija najizglednija jos ove godine

e da imam bar jos love za dokup

to si pisao i kad je bila na 300 nedavno, sad isto pišeš na 250, a pisat ćeš isto za mjesec dana kad padne na 200 kn. ne čini ti se da nešto s tvojom ulagačkom strategijom ne štima???

Ne ide ovdje nikakva privatizacija jer nakon izlaska HSLS iz vlade u subotu, samo HSS sada drži HDZ na vlasti. Sad HSS može tražiti što god želi, a kamo li da se jedna Podravka makne iz plana privatizacije. Ovdje ostaje status quo najmanje godinu dana. [yawn]
[/quote]

potpisujem! nema ovdje privatizacije do poslje sljedećih izbora (znači kraj 2011.)

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

Wein, ovo ti je "bianco" potpis. U idučih par mjeseci može se svašta dogoditi a i HSS skupa s Friščićem može brzo pristupiti kukuriku koaliciji. Kad osjete da brod tone…….Dovoljno je samo da izračunaju da će imati od toga više koristi u idučem razdoblju (s novom vladom, naravno) Prema tome…..kad podpisuješ, "pročitaj" prvo šta podpisuješ!
A šta ako svoju računicu u novoj vlasti nađe i SDSS, Pupovac & Co., Šemso pa manjinci, ha…..?
Najvažnije je da u cijeloj toj igri Vladi treba taj novac (cca 500 mil.navodno) više nego utopljeniku zrak!!! Dolazi vrijeme okretanja kaputa…..opet.

marcello

tako je ekipa nije samo podravka atraktivna imamo mi jos bisera a vladi treba svaka lipa uskoro

treba pisat barba luki pismo da vidimo sta ce biti s podravkom

tako je ekipa nije samo podravka atraktivna imamo mi jos bisera a vladi treba svaka lipa uskoro

treba pisat barba luki pismo da vidimo sta ce biti s podravkom

Ne treba ništa pisati nego kupovati.Danas bi mogla biti veliki jaz na prodajnoj strani ,koji bi mogao svakim danom
biti sve veći,sa malim šansama da se kasnije popuni.
U slućaju preuzimanja minimalna cijena 500.Uz predpostavku da ne uzmemo brend već samo
p/s od preko 700 kn.Podravka vrijedi jako puno i u neka bolja vremena mislim da bi se potukli
za preuzimanje po cijeni od 1.000 kn.Ali krizni danak se mora platiti.
Podravka ide up.
Čestitam vlasnicima ,iako ja nisam tu.
Zaključak:preuzimanje Podravke donosi svjež kapital ,dostatan da popapi cjelokupnu ponudu
ostalih firmi gdje država prodaje do 25% udjela.
Bitno je da se proda ono što vrijedi najprije,da nebi kasnije bilo velikog diskonta na dionicama
koje ne vrijede za velike igraće,ali za nas male tu se nalaze najbolje prilike.
Dakle,preuzimanje Podravke bi mogla donijeti povečanje likvidnosti.
Nadam se da će Podravka prva na bubanj i da ćemo napokon dočekati ,kao što kaže Meštar iz
Velikoga mista:Neću politiku u moju butigu.

New Report

Close