Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 151,45 | 19.992 | 132 | 151,00 | 151,50 | -0,33% |
Vrijednosni papir
* Važeći podaci za uredovni dan 16.03.2010 .
PODRAVKA D.D./REDOVNA DIONICA PODR-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. FIMA AMI LTD 576.880 10,64 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. HZMO 575.598 10,62 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 534.170 9,86 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 442.974 8,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA +2.000 kom
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 349.974 6,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 325.163 6,00 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 324.291 5,98 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 321.804 5,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PODRAVKA D.D. (1/1) 177.511 3,28 Osnovni račun KOPRIVNICA, HRVATSKA
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 176.512 3,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 70,20
Istraživanje: Podravka – prva asocijacija na "najbolju kupnju"
Zanimljivo je, navodi se u istraživanju, da aktualne afere oko Podravke, očito nisu utjecale na rezultate na način da bi ona zbog toga izgubila vodeću poziciju na ovoj rang listi
Afere oko Podravke nisu utjecale na povjerenje kupacaAfere oko Podravke nisu utjecale na povjerenje kupacaHrvatski građani, prema najnovijem "Best Buy Award" istraživanju, najboljom kupnjom koja nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, smatraju na prvom mjestu Podravku, zatim Kraš, potom Vindiju, Konzum, Dukat i Gavrilović.
Na pitanje koji bi općenito proizvod ili uslugu kojeg proizvođača ili davatelja usluge u Hrvatskoj izdvojili kao onog koji pruža istovremeno vrhunsku kvalitetu, ali i povoljnu cijenu na prvom je mjestu Podravka sa 16,5 posto.
FANT_FANT-FANTASTIČNO !!!!
Najbolja firma u regionu sa nevjerovatnom perspektivom !!!
podravku bi trebalo dati agrokoru po 200 kn da nesto napravi od ovog posrnulog gubitaša
Bravo kolega. To nije losa ideja. Stico je to kupovao po 500, a drzava nek to da Todi po 200. To sto neki nece imati mirovinu koga briga [wink]
p.s.
Ja sam i tak u RBA mirovincu pa bi mi pasalo ovo ubost po 200 skupa s Todom
Istraživanje: Podravka – prva asocijacija na "najbolju kupnju"
Zanimljivo je, navodi se u istraživanju, da aktualne afere oko Podravke, očito nisu utjecale na rezultate na način da bi ona zbog toga izgubila vodeću poziciju na ovoj rang listi
Afere oko Podravke nisu utjecale na povjerenje kupacaAfere oko Podravke nisu utjecale na povjerenje kupacaHrvatski građani, prema najnovijem "Best Buy Award" istraživanju, najboljom kupnjom koja nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, smatraju na prvom mjestu Podravku, zatim Kraš, potom Vindiju, Konzum, Dukat i Gavrilović.
Na pitanje koji bi općenito proizvod ili uslugu kojeg proizvođača ili davatelja usluge u Hrvatskoj izdvojili kao onog koji pruža istovremeno vrhunsku kvalitetu, ali i povoljnu cijenu na prvom je mjestu Podravka sa 16,5 posto.
FANT_FANT-FANTASTIČNO !!!!
Najbolja firma u regionu sa nevjerovatnom perspektivom !!!
Lijepo priznanje, sad cekamo da nam to i burzica potvrdi [thumbsup]
Pustite vi priču.biće ovo opet zlatna koka.jednostavno je to dobra firma.pa vidite da ima najvjernije kupce. samo treba menađment srediti i ovo će opet letiti.mirovinci će ovo riješiti.u svakom slučaju kupaca ne fali.ovdje se osjećam prilično sigurno za razliku od 90% dionica na ZSE
Bravo kolega. To nije losa ideja. Stico je to kupovao po 500, a drzava nek to da Todi po 200. To sto neki nece imati mirovinu koga briga [wink]
p.s.
Ja sam i tak u RBA mirovincu pa bi mi pasalo ovo ubost po 200 skupa s Todom
[/quote]
Daj miobjasni zasto nece imati mirovinu…
Todoric bi od toga napravio tvrtku poput LEDA, profitabilnu, modernu i dinamicnu…
Brzo bi svi dionicari imali velike koristi
stižu dugovi na naplatu, valjda ima toliko casha na računu
http://www.jutarnji.hr/darko-marinac-pusten–u-pritvoru-ostao-samo-zdravko-sestak/641945/
pustilo ih upravo…
možda će na skupštinu idući tjedan 🙂