Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 145,16 | 96.968 | 668 | 143,50 | 145,00 | -0,68% |
Izgleda da naše tržište reagira sa odmakom. Na ove vjesti kao i na onu o Eva sardinama u Rusiji tek danas Podr bespoštedno gazi:
+5.25 [thumbsup]
Moje iskrene čestitke kolegama koji su prepoznali snagu PPM, i rukovodeći se istom čekaju rasplet otimačine za ovim nebrušenim i vrlo podcijenjenim biserom!!!!!!!
Našom Podravkom!!!!!!!!!!! + 5%??!!!!!!! Svaka čast!!!!!!
Od srca srcu sretna i uspješna Nova Podravkina Godina!!!!!!!!!!!!!
Jer papati se mora [kiss]
ne znam na čemu osnivate optimizam, Podravka u ovakvom stanju i nije neko privlačno ulaganje.
http://www.jutarnji.hr/marinac-podijelio-100-milijuna-kuna-lobistima-i-konzultantima/454318/
Ova banda iz Plive je godinama krmčila novac dioničara,sve zavijeno u maglu raznim Peričima,Žužulima i ostalim strvinarima.Dionica je trebala pasti ispod 100k.
5. siječanj 2010.
Očito je nekome u cilju da ruši cijenu Podravke kako bi ju jeftino kupio
Miroslav Vitković, predsjednik Uprave Podravke, za iduću godinu najavljuje veliki rast prodaje i profita te tvrdi da dionica Podravke stoga vrijedi daleko više od sadašnje razine
5. siječanj 2010.
Očito je nekome u cilju da ruši cijenu Podravke kako bi ju jeftino kupio
Miroslav Vitković, predsjednik Uprave Podravke, za iduću godinu najavljuje veliki rast prodaje i profita te tvrdi da dionica Podravke stoga vrijedi daleko više od sadašnje razine
FANT-FANT-FANTASTIČNO !!!!
O ovome pričamo mjesecima !!!!
Ali kad od predsjednika Uprave Podravke čujete da očekuju veliki rast prodaje i profita onda stvari postaju još jasnije.
DOKUP,DOKUP I SAMO DOKUP !!!!
Erste podebljava
Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
* Važeći podaci za uredovni dan 04.01.2010 .
PODRAVKA D.D./REDOVNA DIONICA PODR-R-A
1. FIMA AMI LTD 576.880 10,64 Osnovni račun
2. HZMO 575.598 10,62 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 534.170 9,86 Osnovni račun
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 449.798 8,30 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 349.974 6,46 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 325.163 6,00 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 324.291 5,98 Skrb. račun
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 321.804 5,94 Skrb. račun
9. PODRAVKA D.D. (1/1) 177.511 3,28 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 176.512 3,26 Skrb. račun
Ukupno: 70,33
Hvala kolega kezme na toj FANT-FANT-FANTASTIČNOJ vijesti da mirovinci počinju dokupljivati dionice Podravke.
Još samo da dodam što je izjavio Miroslav Vitković,Predsjednik Uprave:
"Siguran sam da doista postoje tendencije da se Podravki umanji vrijednost i preuzme je se po vrlo niskim cijenama. Postoji tehnomenadžerski pool koji jako dobro zna da je cijena dionice Podravke i tri puta veća nego što je sadašnja tržišna, osobito kad se gledaju pokazatelji pojedinačnih biznisa."
Dakle, sve je jasno. Želi se rušiti dionicu Podravke da bi se jeftino kupilo jer ona ustvari vrijedi tri puta više od ove cijene.
Mislim da smo se kolega vidra,badman i ja složili još prije par mjeseci da je to otprilike fer cijena Podravke i vidite sada Predsjednik Uprave spominje upravo tu cijenu oko 900 kuna po dionici.
DOKUP,DOKUP I SAMO DOKUP !!!
hehehe naručeni članak kako bi gosopodin X prodao svojih 11000 komada [lol]
hehehe naručeni članak kako bi gosopodin X prodao svojih 11000 komada [lol]
Ne slažem se,ali vidjet ćemo.Mislim da je kolega Fedya u pravu.
Koliko onda po Vitkoviću vrijedi Franck ili Adris? svašta se izlane i ostane živ,koji P/E omjer i Ebit ima Podravka?