Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 145,16 | 96.968 | 668 | 143,50 | 145,00 | -0,68% |
Molim iskren odgovor ako može: primijetio sam neki dan oveći promet na 300 kn – isplati li se kupiti ovo unatoč svih vijesti i afera koje se vrte na TV. Hvala na odgovoru unaprijed
nemoj dok se ne vide stvarni gubici, ako novcu nema traga, trebat će im godine profitabilnosti samo da vrate ovu krađu. u krajnjem slučaju mirovinci ovo mogu održavati na ovim razinama. no, ima i druga strana medalje. podravka je sad najranjivija, vani je opet staro dobro njesra i ako su stvarno norvežani zagrizli ovo bi im mogao biti ključni trenutak kupnje, sad ili nikad. definitivno na promatranju dionica, barem kod mene. može tu još svega biti.
Ovo je naš najveći brand.A najveći brendovi uvijek koštaju.U ovom trenutku odlična kupnja i totalno podcijenjena dionica.
Osim svih razloga koje ste već mogli tu pročitati napomenuti ću slijedeće prednosti.
Prvi i najjači adut je činjenica da AZ fond drži ovu dionicu, a ako oni drže onda to znači da ima perspektivu.Jer AZ fond je bog i batina i najbolji fond u Hrvatskoj sa najboljim rezultatima i uvijek je korak ispred svih ostalih.
Drugo,Gramahovom formulom za umnožak P/E x P/BV po kojoj je idealno da je broj do 22,5, za Podravku on iznosi 32 dok je npr.za Ledo ogromnih 40, da ne pričamo da je Podravka tek na 0,8BV a Ledo na 2 i pol.To pokazuje koliko je Podravka podcijenjena.
A najveći adut u ovom trenutku je činjenica da je Uprava u zatvoru i da ne mogu ništa ukrasti ili zahebati.
Mislim da samo to vrijedi 2 BV
Da li je naš najveći brand u to ne bih ulazio.
Od vegete, nema novog proizvoda, nula bodova.
Uprava je u zatvoru.
A pogledajmo tko nam je jedan od većih vlasnika, koji bi htio postati i većinski vlasnik, te kako je zamislio odnos prema malim dioničarima u slučaju Postbanke u BIH a prekopirano i u Podravci:
http://www.javno.com/hr-hrvatska/horvat-je-osim-podravke-htio-preuzeti-postbanku_279730
" Ovakvim bi preuzimanjem, piše Dvnevni avaz bili izigrani mali dioničari, zaposlenici sarajevskog i mostarskog telekoma i pošta, a na koncu Vlada BiH. "
Zato postoje institucije, pa neka obavljaju svoj posao.
Hvala bogu takav scenarij je spriječen, a protagonist u zatvoru. Sad vjerovatno karta belu preko neke internet stranice.
Može li bolje?
Hvala bogu takav scenarij je spriječen, a protagonist u zatvoru. Sad vjerovatno karta belu preko neke internet stranice.
Može li bolje?
Mislili ste može li gore valjda?
Uprava u zatvoru, tko upravlja tvrtkom i čime se bave?
DA li se bave prodajom ili razvitkom proizvoda?
Ili se bave time kako će sačuvati živu glavu iz ovoga svega?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=27734
Zar se sa time počelo služiti??
Kupnjom 1 dionice želi se stvoriti privid ciejne?
Joj ako Hanfa krene istraživati ne bude dobro to završilo.
Tko je kupio tu jednu dionicu, ovi iz Uprave nisu, oni su u zatvoru, a nije ni Milan Horvat, i on je u zatvoru.
Strašno.
Skužio sam i ja to…
Na pbz-u je evidentirana ta prodaja, al su ju maknuli kao zadnju prodajnu cijenu i vratili cijenu od prodaje dionice prije te (38X,XX)… moguce da je netko intervenirao…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=27734
Zar se sa time počelo služiti??
Kupnjom 1 dionice želi se stvoriti privid ciejne?
Joj ako Hanfa krene istraživati ne bude dobro to završilo.
Tko je kupio tu jednu dionicu, ovi iz Uprave nisu, oni su u zatvoru, a nije ni Milan Horvat, i on je u zatvoru.
Strašno.
Pa kaj vas to cudi kolega? Ja ovakve piz… vidim svakodnevno na burzi. Cak i na nekim vasim miljenicama.
Vidim neki se razumiju u manipulacije………………….osobno nemam pojma što je to [lol]
Ali imam par pitanja za ove koji se razumiju:
A) Da je kupac te dionice Podravke, umjesto jedne kupio dvije, da li bi transakcija bila poništena?
B) Da je kupac kupio/prodao jednu dionicu Tiska da li bi se Hanfa/Burza uopće oglasila?
C) Zbog čega Hanfa/Burza nije poništila tisuće takvih transakcija gdje je predmet kupo/prodaje bila jedna dionica?
Hvala na odgovorima
[smiley]
Vidim neki se razumiju u manipulacije………………….osobno nemam pojma što je to [lol]
Ali imam par pitanja za ove koji se razumiju:
A) Da je kupac te dionice Podravke, umjesto jedne kupio dvije, da li bi transakcija bila poništena?
B) Da je kupac kupio/prodao jednu dionicu Tiska da li bi se Hanfa/Burza uopće oglasila?
C) Zbog čega Hanfa/Burza nije poništila tisuće takvih transakcija gdje je predmet kupo/prodaje bila jedna dionica?
Hvala na odgovorima
[smiley]
Kolega potpuno je očigledno da se radi o manipulaciji same Hanfe koja se još jednom pokazuje kao zločinačka organizacija.Cilj joj je destabilizirati ovaj vodeći hrvatski brand i naštetiti jednom od najvećih hrvatskih izvoznika i dobitniku velikog broja Zlatnih Kuna.
Ovdje se radi o borbi za kompaniju a sredstva se ne biraju.Očigledno je da bi ovdje moglo doći do neprijateljskog preuzimanja te da se zauzimaju položaji.Ova firma je ponos Hrvatske i jedini brand koji imamo a sad koriste i Hanfu da bi zastrašili ulagače.Međutim siguran sam da će g. Dinko Novoselac uzeti stvar u svoje ruke i kao uvijek do sada riješiti problem na najbolji način.
On je čovjek s vizijom i trebalo bi ga imenovati za Predsjednika Nadzornog odbora pod hitno.
Mislim da se na tome već radi, jedan mali info za sve vas.
Jasno je isto da u slučaju Tiska ili AD plastika nitko ne bi reagirao jer su to potpuno beznačajne firme koje nikog normalnog niti ne zanimaju pa zašto bi Hanfu.
ode i Polančec
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/uskok-polancec-je-mozak-operacije-podravka!,59830.html
ode i Polančec
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/uskok-polancec-je-mozak-operacije-podravka!,59830.html
Ako i Polančeca zatvore onda je i cijena dionice od 3BV realnost.
Ovaj dragulj od firme će konačno zasvijetliti punim sjajem čim maknu sve ove lopove i postave g.Dinka Novoselca za Predsjednika Nadzornog odbora i maknu tog smiješnog Jurčića.