Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
PODR | 145,16 | 96.968 | 668 | 143,50 | 145,00 | -0,68% |
Marinac-SMJENJEN
Vedriš-OTIŠAO
Vidošević-NIKAD NI BIO
Ali ne govorim u Upravi. Firma nije samo pet ljudi niti tih pet ljudi mogu učiniti čudo. Ne zavaravaj te se. Ima tu puno više menagera.
Bitan je i srednji menagment- to govorim, a tu je trulo…bar kako sam čuo.
Npr. Direktor-Stolar iz Splita. [thumbsup]
Nemam običaj pisati na forumu, ali ovi postovi od jozehoze su me zaintrigirali pa nisam mogao na ne napišem par rječi:
Čovječe imaš dobre informacije o svemu osim u jednoj stvari: Taj direktor o kom pričaš- nije nikakav stolar nego tesar. I nema ni srednju školu. I sramota je za firmu.
"Nova imenovanja u Podravki…"
http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3226662/index.do
Nemam običaj pisati na forumu, ali ovi postovi od jozehoze su me zaintrigirali pa nisam mogao na ne napišem par rječi:
Čovječe imaš dobre informacije o svemu osim u jednoj stvari: Taj direktor o kom pričaš- nije nikakav stolar nego tesar. I nema ni srednju školu. I sramota je za firmu.
Kako je tesar ako nema srednju školu? Ja mislim da je to nemoguće
Moguće ili nemoguće-stolar ili tesar. Nije bitno.
Bitno je samo da zbog takvih firma propada i bilježi ovakve rezultate.
"Nakićevom smjenom u Podravci zaštićen član Uprave Saša Romac…"
http://www.poslovni.hr/107426.aspx
imali taj stolar – tesar ime i prezime, pa da svi znamu o kome se govori, što je on loše učinio za podravku ili podravki, pa da svi bacimo drvlje i kamenje na njega, ako je to stvarno zaslužio .
Molim da mi netko tko je upucen komentira ovo:
– jesu li dionice koje ima FIMA zapravo stvarno od FIME ili oni to drze za nekog drugog (management, bivsi management …)?
– ako drzi za sebe ili za druge, da li je to financirano kreditom i da li su iste dionice zalog za kredit?
– ako su dionice zalog za kredit, da li bi se onda aktivirao margin call ako bi pala dionica ispod neke razine?
– da li je to moguce razlog zasto trezor kupuje dionice, da im odrzava cijenu iznad neke razine?
Unaprijed hvala.